Comunicat a Premsa

Visites guiades a la subhasta de peix i al mercat de Vilanova

La programació de La Llotja manté l’objectiu de divulgar i promocionar els productes de proximitat. Amb aquesta idea es proposen visites a centres de producció i elaboració però també a establiments en els què s’exposen i es comercialitzen.

Per part de NODE Garraf, per la segona quinzena de setembre s’han programat visites de grup a la subhasta de peix de Vilanova i la Geltrú, de la mà de la Confraria de Pescadors, i al mercat de Vilanova, amb la col·laboració de Mercats de Vilanova. Es tracta de visites guiades en les què s’expliquen les tipologies dels nostres productes del mar i de la terra i les seves característiques; fins i tot, es suggereixen maneres de cuinar-los o portar-los a taula.

Els dimecres 15 i 22 de setembre, a les 15h15, es faran les visites comentades a la subhasta de peix, a la llotja de Vilanova.

Els dissabtes 18 i 25 de setembre, a les 10h, es faran les visites guiades al mercat central de Vilanova, amb parades i comentaris a càrrec d’en Pere Arenas.

Aquestes visites de grup estan obertes a la participació de tothom, amb inscripció gratuïta. Cal apuntar-se perquè hi ha limitació de places. La informació es troba al web de La Llotja, www.lallotja.info

Més endavant, el mes de novembre, el Bus de La Llotja proposarà itineraris per conèixer algunes de les explotacions de la pagesia i el sector vitivinícola de la comarca.

La Llotja compleix enguany la seva quarta edició. La coordinació d’aquest multi certamen depèn de l’Agència NODE Garraf, amb la col·laboració dels Ajuntaments i diverses entitats que tenen afinitat amb els productes de proximitat. Des del principi, La Llotja rep el suport de la Diputació de Barcelona, mitjançant la Xarxa de Productes de la Terra.