L’acte s’engloba en les visites conjuntes que realitza NODE Garraf, la UPC i l’Ajuntament a les empreses del municipi que reuneixen el perfil per a ser incloses a l’Oficina de Transferència Tecnològica del Garraf.

L’Alcaldessa, Rosa Fonoll i la regidora d’empresa i emprenedoria, Trini Vicente han realitzat una visita a l’empresa Muñido & Garrido al Polígon Industrial Les Salines de Cubelles. A la visita les polítiques municipals han estat acompanyades per la responsable del programa i tècnica de desenvolupament local i teixit productiu de NODE Garraf, Judit Garrido i del coordinador de desenvolupament local municipal, Marc Antoni Balanza.

Muñido & Garrido empresa de referència especialitzada en l’elaboració de llegums cuits i que genera prop d’una trentena de llocs de treballs al municipi, va participar a la darrera edició del programa Accelera el Creixement (programa subvencionat íntegrament per l’Ajuntament) i té un perfil adequat per ser inclosa al primer programa de l’Oficina de Transferència Tecnològica del Garraf.L’Oficina de Transferència Tecnològica del Garraf (OTTGarraf) és una iniciativa de NODE Garraf i UPC Vilanova, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria d’empresa i emprenedoria i de la FEGP. L’objectiu de l’OTTGarraf és ajudar les empreses de la comarca a la digitalització, tecnificació i creixement del seu negoci. Aprofitant els centres de recerca i els recursos tecnològics que disposa la UPC, així com l’equip d’experts en diferents àmbits, es proposen treballar conjuntament per augmentar la competitivitat del teixit productiu de la comarca.La visita també ha estat aprofita pels responsables polítics municipals per a conèixer de primera mà les inquietuds dels responsables de l’empresa Muñido & Garrido, així com per a tractar diverses propostes, com accions formatives conjuntes amb la regidoria d’empresa i emprenedoria i el Servei d’Orientació Laboral de Cubelles (SOLCUB).