Comunicat a premsa

Trobada de Vins del Massís del Garraf a Can Ràfol dels Caus

De la mà de NODE Garraf, una quinzena de representants de cellers s’han reunit aquest dijous per tal de valorar les accions que s’han dut a terme i planificar-ne de futures.

Després d’una primera trobada a mitjans de 2020, on es va fer palès quin era l’objectiu del segell Vins del Massís del Garraf i quina havia de ser la seva repercussió entre la població i els restaurants de la comarca, en aquesta ocasió s’ha volgut fer un repàs i una valoració de les accions dutes a terme durant el 2021.

Durant aquest any, s’han afegit 5 Cellers al Segell Vins del Massís del Garraf, sent ara 19 els que en formen part.

Cal destacar la participació dels Cellers en esdeveniments i projectes promoguts per NODE Garraf dins de l’estratègia de Turisme Gurmet durant l’any 2021; Dinar de Treball a l’Escola d’Hostaleria de Sitges amb la finalitat de crear sinergies entre l’Escola d’Hostaleria, com a prescriptora de futurs cambrers i caps de sala i els Cellers.

La participació en diferents actes de la Llotja DO Terra i Mar;  La 1a Mostra Professional de Vins del Massíscelebrada a Torre del Veguer, i que va aplegar una quarantena de representants de diferents sectors; restauració, comerç, distribuïdors i mitjans de comunicació especialitzats.

La Llotja del MassísTastets i música a la fresca entre les Vinyes i el Mar, celebrat a Torre del Veguer, i que va aplegar més de 200 persones.

La Festa del Peix Senzillon 6 vins del Massís varen maridar els diferents plats servits per l’ocasió.

La Novena de Cuina Marinera, on una quinzena de restaurants, tots ells coparticipants del Garraf Gastronòmic, varen proposar diferents menús exclusius, inspirats en la tradició del mar i acompanyats per vins del Massís del Garraf.

Entra d’altres també cal destacar, la participació de 6 cellers al Fòrum Gastronòmic que va tenir lloc el passat mes d’octubre a Barcelona, i que és un dels aparadors gastronòmics més importants del país.

Per tal de conèixer de primera mà, qui hi ha darrera d’aquests Cellers, quina és la seva història i on els podem trobar, la revista Origen Garraf, compta amb una secció de Vins del Massís del Garraf. Podeu consultar en el següent enllaç.