Formació Turística

Formació Turística 2021

Des de l’àmbit de Turisme de Node Garraf volem posar a l’abast les formacions especialitzades al sector turístic, fent redifusió de les formacions a les empreses interessades i captant formacions perquè se celebrin en el territori i sigui més fàcil poder-les gaudir. Des de fa anys, col·laborem amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona per portar al territori la programació dels Tallers de Turisme.

El nostre objectiu és desenvolupar i implementar projectes d’interès transversal dins de la nostra comarca que contribueixin a la millora de la competitivitat turística a tot el territori i a la vegada donar suport als municipis i empreses turístiques de la comarca per millorar la seva competitivitat i optimitzar la promoció turística.

Enguany la nostra comarca acull els següents tallers de turisme i formacions liderats per la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona.

 

La pandèmia per coronavirus ha suposat un impacte directe en la confiança del client potencial, afectant tant a les seves preferències de productes turístics com als seus processos d’informació i decisió.

En aquest context, la gestió de la presència i reputació digital d’empreses i destinacions, s’ha demostrat com a una eina cabdal per a reforçar la percepció de seguretat i per a millorar aquesta necessària confiança del mercat.

+ info

02/06/21 Mobilitat turística sostenible

Totes les destinacions, principalment les situades en un radi de 2-3 hores al voltant de les àrees urbanes, poden beneficiar-se d’aquesta proximitat per crear productes que valorin el transport de baix impacte i/o el gaudi d’activitats recreatives sostenibles.

El taller inclou un treball pràctic a través de l’anàlisi d’exemples de productes que ja estan oferint empreses d’allotjament, d’activitats i operadors de turisme nacionals i europeus, basats en principis de sostenibilitat i competitivitat.

29/09/21 Restauració sostenible: Taller d’aprofitament alimentari i adaptació a la normativa

Curs que aporta les claus per entendre perquè es malbaraten aliments a les cuines de restaurants i quina és la millor manera per augmentar l’aprofitament alimentari i reduir despeses. Formació on es tractaran també les noves directrius normatives sobre malbaratament que afecten el sector.
Què he de fer per guanyar nous clients durant aquest període de semiconfinament? Com puc incentivar que em segueixin consumint els clients venien al meu restaurant abans de la pandèmia? Com puc arribar a nous públics?
Durant aquesta formació s’explicarà de manera planera i directa en què consisteix la digitalització d’un restaurant i com treure profit a les eines digitals existents per tal de vendre més.

En aquest taller s’impartirà de manera àgil i pràctica les claus per liderar sabent tots els factors que intervenen en la presa de decisions. Els estils de lideratge i com crear equips on es respira màgia. Entendre Tots els factors que s’involucren en la presa de decisions empresarials i com millorar-los. Millora en la presa de decisions i aprendre tècniques de lideratge per involucrar l´equip en el projecte.

+ info