Formació Turística

Formació Turística 2022

Des de l’àmbit de Turisme de Node Garraf volem posar a l’abast les formacions especialitzades al sector turístic, fent redifusió de les formacions a les empreses interessades i captant formacions perquè se celebrin en el territori i sigui més fàcil poder-les gaudir. Des de fa anys, col·laborem amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona per portar al territori la programació dels Tallers de Turisme.

El nostre objectiu és desenvolupar i implementar projectes d’interès transversal dins de la nostra comarca que contribueixin a la millora de la competitivitat turística a tot el territori i a la vegada donar suport als municipis i empreses turístiques de la comarca per millorar la seva competitivitat i optimitzar la promoció turística.

Enguany la nostra comarca acull els següents tallers de turisme i formacions liderats per la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona.

Pròximament, obrirem el període d’inscripcions.   Els tallers de turisme són gratuïts i estan oberts a tot@s els/les professionals del sector turístic de la nostra comarca.

 

Posiciona’t a la primera pàgina de Google: taller de Google My Business

Dilluns 25 d’abril i dilluns 2 de maig · 9h30 a 11h30 (2 sessions)

Format online

Organitza: Cambra de Comerç, Diputació de Barcelona i NODE Garraf

En aquest taller s’aprendrà, de manera pràctica, a obrir un perfil a Google My Business, verificar-lo en cas que ja existeixi i millorar-lo, així com marcar el teu negoci com a sostenible a Google si ets Biosphere . Es treballaran aspectes com la rellevància a Google, la generació de continguts, la reputació online amb les ressenyes, pujar fotografies i vídeos, publicar posts, crear un catàleg de productes i serveis, fer anuncis geolocalitzats, analitzar estadístiques, i fins i tot, farem una pàgina web.

Inscripcions entitats públiques

Inscripcions empresa privada

Storytelling i Turisme Sostenible: Com millorar l’experiència turística?

Dimecres 1 de juny · 9h30 a 12h30

Format online (convalidable amb el Biosphere)

Organitza: Cambra de Comerç, Diputació de Barcelona i NODE Garraf

Cada com és més difícil ser diferent, destacar per sobre dels nostres competidors, és a dir, posicionar-nos de forma estratègica per atraure els nostres clients desitjats. L’storytelling és una eina comunicativa i de màrqueting molt potent per potenciar la creativitat de l’empresa i ofereix l’oportunitat per fer créixer el negoci dins de l’economia de l’experiència. Objectius: – Comprendre què és l’storytelling com a estratègia comunicativa. – Aprendre eines pràctiques sobre com aplicar l’storytelling per comunicar les accions de turisme sostenible de la teva empresa.

Inscripcions entitats públiques

Inscripcions empresa privada

Disseny i comercialització d’experiències turístiques de temporada baixa

Dilluns 3 i dilluns 10 d’octubre · 9h30 a 11h30 (2 sessions)

Format online (convalidable amb el Biosphere)

Organitza: Cambra de Comerç, Diputació de Barcelona i NODE Garraf

Dissenyeu un model de negoci tot l’any amb turisme vivencial. Augmenteu les vostres relacions amb residents i altres empreses de la vostra xarxa regional. Desenvolupar experiències durant la temporada baixa no només és un camí cap a la sostenibilitat, sinó que també és més divertit i participatiu.

Inscripcions entitats públiques

Inscripcions empresa privada

L’ús d’Instagram enfocat a destinacions i negocis turístics

Dimarts 15 de novembre · 9h30 a 12h30

Format online

Organitza: Cambra de Comerç, Diputació de Barcelona i NODE Garraf

En aquesta formació explicarem com treure partit a Instagram. La missió principal del taller és aprendre a comunicar els valors de la marca i a inspirar a nous viatgers perquè ens visitin/consumeixin. Analitzarem quins tipus de publicacions es poden fer a Instagram, com relacionar-nos amb els nostres clients i trobar-ne de nous, com usar els hashtags, com col·laborar amb influencers, com millorar la nostra reputació online, com fer anuncis segmentats i com analitzar l’impacte de les nostres publicacions.

Inscripcions entitats públiques

Inscripcions empresa privada