Comunicat a Premsa
Reempresa distingeix el dinamisme de l’Agència NODE Garraf

Aquest dimarts, a la Fira de Barcelona i en el marc del certamen Biz Barcelona, el programa Reempresa va convocar representants dels 35 centres locals de la província i, de la mà de la Diputació de Barcelona, va fer proclamació i lliurament de la 5a edició dels premis anuals.

L’Agència NODE Garraf va ser reconeguda amb el primer premi com a entitat que va assolir l’any passat, en plena pandèmia, el major nombre de casos d’èxit; és a dir, situacions en les què s’aconsegueix la continuïtat d’un negoci que passa d’un propietari o cedent a un nou emprenedor o emprenedora. Aquest premi revalida l’obtingut també per l’Agència en la 3a edició, l’any 2018.

La presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, va recollir el guardó al costat de la representant de Reempresa Garraf, Yolanda Vallés, i la responsable de l’àrea d’Empresa de NODE, Judit Garrido.

En aquesta mateixa edició el segon premi va recaure ex aequo en 4 ens locals, els ajuntaments de Castelldefels, Sabadell, Santa Perpètua i Vic.

L’acte va ser presidit per Eva Menor, diputada de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, i Oriol Alba, com a secretari general de la patronal Cecot.