REEMPRESA ACONSEGUEIX CEDIR AMB ÈXIT UN TALLER MECÀNIC A VILANOVA I LA GELTRÚ

Després de 42 anys al capdavant de Marrugat Auto Tècnic, Santi Marrugat el seu propietari deixa el negoci per jubilació, i cedeix el testimoni al nou propietari Carles Joel Guardia.

Reempresa és un nou model d’emprenedoria, que s’ha posat en marxa a nivell internacional, que té com a objectiu principal establir els mecanismes pels quals un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, la qual compra en la seva totalitat per continuar l’activitat, estalviant-se així la fase de crear-la des de zero.

Node Garraf, Agència de Desenvolupament, com a centre d’atenció de Reempresa, posa a disposició dels usuaris un mercat transparent, format per empresaris que cedeixen el seu negoci i emprenedors que busquen un negoci per emprendre, un assessorament personalitzat i les eines necessàries per dur a terme amb èxit, la cessió empresarial.

El 15 de desembre, es va aconseguir cedir amb èxit el Taller Mecànic Marrugat Auto Tècnic de Vilanova i la Geltrú. Després de 42 anys al capdavant del taller, el seu propietari, el Santi, deixa el negoci per jubilació, i cedeix el testimoni al nou propietari, el Carles Joel que continuarà el negoci amb la mateixa professionalitat que el seu antecessor.

Els serveis de Reempresa s’ofereixen a la comarca del Garraf mitjançant Node Garraf, Agència de Desenvolupament, en aquests moments disposem de 21 cedents i 15 reemprenedors interessats en adquirir negoci, i s’han iniciat 4 processos de negociació.