L’àmbit de turisme de NODE Garraf llança al seu espai web un seguit d’escapades d’1 o més dies amb propostes amb diferents tipus d’activitats.
Natura, patrimoni cultural, mar, rutes i senders, gastronomia, enoturisme, cicloturisme, oci i molt més, per a diferents tipologies de visitants.
Smiling woman and man in the forest

 

L’Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha configurat tot un seguit de propostes d’escapades al Garraf per a diferents tipologies de públic: famílies, grups d’amics, parelles, singles, #winelovers…al voltant de quatre eixos d’activitats: mar, natura, cultura i enogastronomia. La intenció és que d’una manera còmoda i senzilla es pugui accedir a propostes i, així, conèixer els actius i recursos més interessants de la comarca amb un sol “clic”.

Les propostes, que giren sempre al voltant d’una o vàries activitats principals, s’acompanyen amb activitats complementàries “per fer un dia rodó”, així com es suggereix la visita a una, o més, de les 6 poblacions que té la comarca del Garraf per poder gaudir dels seus atractius. Finalment, s’acompanya amb la possibilitat de fer estada a un allotjament de la comarca si es vol allargar la visita.

La gastronomia i l’enoturisme seran també un dels eixos principals a les escapades,  ja que es treballa dins l’estratègia pel turisme gurmet presentada fa uns dies per la mateixa agència, i l’aparició d’un llistat de restaurants amb segell “Garraf Gastronòmic” i “Vins del Garraf”. D’aquesta forma els usuaris podran seleccionar, ben aviat, els restaurants més destacats de la cuina tradicional i marinera per gaudir d’un dia complet.

Pel moment hi ha 12 propostes i s’espera anar completant-ne més en els dies vinents. L’objectiu és poder arribar a visitants de proximitat i de comarques més allunyades per oferir-los un ampli ventall de possibilitats amb activitats i actius.

La difusió de les activitats es farà a través del mateix web, els canals que disposa NODE Garraf a través dels seus butlletins i xarxes socials (facebook i instagram @garrafturisme), col·laboracions amb portals especialitzats com femturisme.cat, enviaments a Diputació de Barcelona, així com tots els canals i fórmules dels que es puguin disposar.

De moment, les escapades estan disponibles en la versió catalana per arribar al públic de proximitat, i ben aviat, estaran també disponibles en castellà i francès.

Totes les escapades es poden consultar a www.garrafturisme.cat/escapades