Noves sinergies i oportunitats sorgeixen arran de la Llotja de Sant Pere de Ribes

Aquest dimarts a Finca Mas Solers va tenir lloc la primera edició de La Llotja de Sant Pere de Ribes. Va ser un esdeveniment organitzat pels àmbits d’Origen i Turisme de NODE Garraf i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Més de 60 empreses del Garraf i el Penedès elaboradores de productes de proximitat van participar del networking. Entre les empreses participants s’hi trobaven cellers, productors i elaboradors, restaurants, allotjaments, empreses d’activitats, comerços especialitzats i entitats del comerç i l’hostaleria.

L’objectiu de la jornada era donar a conèixer les empreses del territori i generar noves sinergies i oportunitats a través de videopresentacions. A l’esmorzar d’interrelació es van degustar diversos productes del Garraf i del Penedès.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Abigail Garrido, i la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet; amb elles, la regidora de Turisme, Antònia Pulido, i el regidor de Comerç, Juan Garcia. Per par de Finca Mas Solers, Irene Sanz va ser l’amfitriona de la trobada.
Aquest esdeveniment s’ha emmarcat en el programa d’actes de La Llotja, promogut per l’Agència NODE Garraf, i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.