Notícies

El 3r Simposi Garraf mira el futur de la comarca

L’11 i el 12 de maig, a Neàpolis, Vilanova i la Geltrú El 3r Simposi Garraf mira el futur de la comarca El Garraf, nous escenaris per a una nova realitat és el títol amb el què es presenta el 3r Simposi Garraf. Les jornades d’economia i estratègia comarcals aplegaran una cinquantena de ponències. Es parlarà de com estem avui,…

Llegir més

Ha finalitzat la primera cimera del màrqueting gastronòmic de Catalunya

Ha finalitzat la primera cimera del màrqueting gastronòmic Compromís i autenticitat, claus del sector alimentari Carme Ruscalleda, en la sessió d’obertura, i Toni Massanés, en la ponència final, han coincidit en els mateixos termes a l’hora de destacar els ingredients del màrqueting gastronòmic: el compromís i l’autenticitat. Gurmet.cat, el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya, ha completat amb èxit…

Llegir més

Canvi de paradigma

Dies enrere deixava el càrrec com a diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona per prendre possessió com a diputat del Parlament de Catalunya. El fet de poder representar el Garraf i l’Alt Penedès a la cambra catalana és i serà un gran honor, una gran responsabilitat i, sobretot, una gran oportunitat per defensar el reconeixement que mereixem.…

Llegir més

El Massís del Garraf té nom de còctel

Comunicat a premsa El Massís del Garraf té nom de còctel   El sommelier David Martínez i els seus alumnes de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan R. Benaprès de Sitges han presentat el còctel Massís del Garraf, un aperitiu aromàtic i d’una voluptuositat exquisida, ideat a partir de les característiques organolèptiques que suggereix la natura del Massís i el seu idil·li…

Llegir més

El Penedès com a referent d’innovació del sector alimentari

Comunicat a Premsa El Penedès com a referent d’innovació del sector alimentari   Una selecció de marques del Penedès seran exponents d’innovació en el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya, del 28 al 30 d’abril, a Vilanova i la Geltrú. La jornada inaugural del Gurmet.cat començarà amb les intervencions de Carmel Mòdol, director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la…

Llegir més

Carme Ruscalleda obrirà el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya

Comunicat a premsa Carme Ruscalleda obrirà el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya Del 28 al 30 d’abril l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú, serà l’escenari del 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya. La iniciativa es promou des de l’Ajuntament d’aquesta ciutat mediterrània i l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, amb el suport de la Diputació de…

Llegir més

Jornada Intel·ligència Artificial com a revulsiu del turisme

Comunicat a Premsa Jornada d’Intel·ligència Artificial aplicada al turisme El pròxim 8 d’abril, a l’hotel Melià Sitges, tindrà lloc la jornada: Intel·ligència Artificial com a revulsiu de turisme. NODE Garraf i l’Ajuntament de Sitges organitzen una jornada per aprofundir en les oportunitats i reptes que la intel·ligència artificial pot oferir com a revulsiu del sector turístic. Nous dissenys de producte, una…

Llegir més

El camino hacia la recuperación

TMC es una agencia de marketing especializada en desarrollo sostenible para destinos turísticos, con 25 años de experiencia, oficinas en Olivella y Amsterdam. Somos especialistas en desarrollo turístico, desde trendwatching, business development, hasta destination branding y demás actividades necesarias para fomentar el conocimiento del destino y potenciar las reservas. Queremos compartir unas recomendaciones de cara a las tendencias que se…

Llegir més