COVID-19 Informació actualitzada

Seguint les indicacions de les autoritats i entre les mesures adreçades a minimitzar les situacions de risc, l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, amb l’objectiu de preservar la protecció i la integritat dels nostres clients, treballadors i col.laboradors, hem convingut continuar una part de la prestació dels serveis a través del teletreball, atenent des de casa a través del telèfon 93.810.07.22 i els diferents correus electrònics als que esteu acostumats a dirigir-vos. D’altra banda, també ens trobareu en actes on se’ns requereix a nivell presencial.

Seguim treballant per tots vosaltres com ho hem fet fins ara, tot i les limitacions que causa aquesta situació excepcional, us seguim mantenint informats de les novetats i informacions d’interès per a l’activitat econòmica i turística de la nostra comarca.

Informació

Espai dirigit als professionals de l’àmbit empresa i del sector turístic per facilitar informació d’interès i actualitzada (resum de les publicacions dels butlletins oficials, protocols, comunicats, preguntes freqüents…)

Àrea empresa

Àrea turisme

Informació del sector Turístic

Informació del sector Comerç i Serveis

Mesures de suport a Empreses i Entitats

Programes de formació i assessorament online

Cultura

Legislació

Butlletins informatius d’Ajuts i Subvencions

Ingrés Mínim Vital


Informació des de l’àmbit local:


Directoris d’empreses del Garraf

Llistat d’empreses del Garraf* que us poden acompanyar en la implementació de serveis i eines disponibles:

 

*Si tens una empresa que no apareix al llistat, fes-nos arribar les dades a agenciadesenvolupament@nodegarraf.cat