L’àmbit de turisme de Node Garraf ha participat, durant el passat cap de setmana de l’1 al 3 d’octubre, a la fira especialitzada en turisme Expovacaciones a Bilbao. L’acollida i interès per la comarca del Garraf es valora molt positivament.

Amb més de 160 expositors i més de 27.000 visitants, Bilbao ha acollit la sisena edició  d’una fira cada cop més consolidada, i que malgrat haver hagut de canviar les seves dates habituals (del maig a l’octubre), ja forma part d’una de les exposicions amb més participants de l’estat. Després que l’any passat s’hagués de cancel·lar, l’edició d’aquest any s’ha reprès amb un molt bon nombre de participants.

Node Garraf ha sigut present amb un estand sota el paraigua de Diputació de Barcelona, i ha representat als sis municipis de la comarca amb material propi i el lliurat per cadascun dels municipis.

L’interès dels visitants per la nostra comarca ha estat molt positiu, i del material més sol·licitat destaca el dels actius culturals i patrimonials, rutes de senderisme i activitats. Les consultes sobre museus, plànols, allotjament, platja, natura i gastronomia han estat les consultes estrella.

A poc a poc, es percep una recuperació del sector, i la valoració i interès mostrat pels visitants fa albirar un horitzó optimista.

La setena edició de la fira tindrà lloc l’any vinent en les seves dates habituals del mes de maig.