NODE GARRAF PARTICIPA EN LA CONVENCIÓ DE CREUERS SEATRADE MED 2014

Node Garraf participa en la Convenció de Creuers Seatrade Med 2014, del 16 al 18 de setembre de 2014 a Barcelona, a l’stand de Ports de la Generalitat, del Centre de Convencions de Fira de Barcelona.

Node Garraf, aprofita aquesta oportunitat per mostrar el Catàleg “The cruise experience VILANOVA-SITGES-PENEDÈS” a possibles navilieres que es puguin interessar en el nostre port com una destinació nova a tenir en compte per creuers de petit i exclusiu format d’entre 200 i 300 passatgers.

És la 10a edició de Seatrade Med, i és la principal trobada creuerística biennal especialitzada en la segona zona de destinació de creuers de tot el món, la Mediterrània, Seatrade Med és un esdeveniment exclusiu d’UBM Live que organitzen en col·laboració amb Seatrade Communications Ltd, l’acte més prestigiós d’Europa del sector del creuer, amb una assistència de més de 4.000 participants, 300 expositors i proveïdors de serveis per al mercat creuerístic.

En el pavelló MedCruise, es troben els ports del Mediterrani, amb més de 30 ports assistents, la qual cosa el converteix en el més concorregut de tota la història del saló mediterrani.

Enguany també hi ha novetats com és el cas de la “Zona de nous proveïdors”, on aquelles empreses que busquen entrar a la indústria de creuers tenen l’oportunitat de mostrar el seus productes als professionals de tota la Mediterrània.

La zona expositora es complementa amb 3 dies de conferències en els quals s’exposaran els temes claus entorn a la ràpida expansió dels creuers a la regió mediterrània, amb panells d’alt nivell en els que les navilieres debatran les perspectives per a la zona en un moment en el que l’economia mundial està sortint d’una recessió.

Per obtenir més informació sobre la Convenció de Creuers Seatrade Med 2014, visiti www.cruiseshippingevents.com/med