NODE GARRAF COL·LABORA EN L’ORGANITZACIÓ DE LA JORNADA TÈCNICA DE PRESENTACIÓ ALS AJUNTAMENTS CATALANS DE L’ESTRATÈGIA CATALANA DE LA RENOVACIÓ ENERGÈTICA D’EDIFICIS

Dimecres 3 de desembre de 2014, el Secretari d’Habitatge i Millora Urbana, el Sr. Carles Sala, va presentar l’Estratègia Catalana de la Renovació Energètica d’Edificis (ECREE) dins del marc de la Jornada de “Renovació Energètica d’edificis municipals” organitzada per el Departament de Territori i Sostenibilitat amb la col·laboració de Node Garraf, Agència de Desenvolupament, i l’Estudi Ramon Folch i Associats.

El mateix Sr. Carles Sala i l’Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, van presentar l’acte que es va celebrar de 9h a 14h a l’auditori de l’edifici Neàpolis, ubicat a Vilanova i la Geltrú.

La jornada, adreçada a regidors i tècnics municipals de tots els ajuntaments de Catalunya i als administradors d’ens públics en general, es va estructurar en dues parts per tal d’assolir el doble objectiu de donar a difondre l’Estratègia Catalana per a la Renovació Energètica d’Edificis i presentar 5 casos d’èxit d’estalvi energètic als ajuntaments de Sabadell, Granollers, Sant Boi de Llobregat, Rubí i Olot. L’assistència a l’acte va ser exitosa, gairebé 100 persones procedents de diferents ajuntaments de tota Catalunya.

En Rafel Florenciano, com a moderador de la segona taula de ponències, recalcà la importància de treballar coordinats des dels àmbits públic i privat en la impulsió de la rehabilitació energètica dels edificis. En aquest sentit, va fer una esmena a l’ Estratègia per a la Rehabilitació energètica d’Edificis a la comarca del Garraf, liderada per Node Garraf amb la col·laboració del CETIVG- Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Vilanova i la Geltrú i el suport de diferents sectors profesionals implicats.