NODE GARRAF COL·LABORA EN EL PRIMER MERCAT DE LA TERRA SLOW FOOD DE SITGES

Sitges tornarà tenir un Mercat de Pagès. Slow Food del Garraf i Penedès. Es presenta el primer Mercat de la Terra Slow Food que s’organitza de forma estable. La primera cita serà el dissabte 2 d’agost a les 17,30h als jardins del Retiro a Sitges.

Una vintena de productors inauguraran el dissabte 2 d’agost el Primer Mercat de la Terra Slow Food a Sitges. Els productors socis d’Slow Food exposaran i vendran directament al consumidor fruita, verdura, gall del Penedès, ous, pa, farina, embotits, vins, cervesa artesanal, formatge, xocolata i mel.

“L’objectiu d’aquest Mercat de la Terra és promoure els productes de proximitat i escurçar les distàncies entre productors i consumidors”, explica Luna Coppola,

coordinadora del Mercat de la Terra Slow Food de Sitges.

Un dels objectius principals del Mercat de la Terra, és esdevenir un referent d’educació al gust, als bons costums alimentaris i salvaguardar la biodiversitat. “L’educació del consumidor és per a nosaltres tan important com el coneixement i aconseguir la connexió directa entre productor i consumidor”, remarca Luna Coppola. “Creiem que un consumidor responsable pot triar on comprar i ajudar al productor en la seva tasca diària”.

El Mercat de la Terra Slow Food de Sitges se celebrarà de forma contínua els primers dissabtes de mes, als jardins del Retiro.