Matinal de la Reempresa – Compra o ven la teva empresa!

Estàs pensant en tenir el teu propi negoci? Estàs en situació d’atur i vols autoocupar-te? Tens un negoci i estàs pensant en vendre’l? Ara pots comprar una empresa en funcionament o vendre la teva a través de Reempresa.

El proper dijous, 7 de juliol, tindrà lloc la dotzena edició de la Matinal de la Reempresa, organitzada conjuntament pels punts locals de Reempresa de Node Garraf, Igualada i Vilafranca del Penedès. Es tracta d’una jornada pensada per donar-te les eines necessàries per comprar o vendre el teu negoci. Al llarg d’un matí et proposem activitats de sensibilització, formació i networking per conèixer com comprar o vendre una empresa i presentar-te candidats per a la compra, o bé empreses en venda.

L’esdeveniment, que tindrà lloc al Club Nàutic de Vilanova i tindrà una durada de poc més de 4 hores, de 10.00h a 14.00h.

A continuació trobaràs un detall del programa de l’esdeveniment:

Programa Matinal de la Reempresa
 9.45h – 10.00h Acreditacions.
10.00h – 10.20h Benvinguda
10.20h – 10.50h Com vendre la meva empresa?
  Compra la millor empresa
10.50h – 11.50h Elevator Pitch d’empreses a la venda
11.50h – 12.00h Petita cloenda
12.00h – 14.00h Espai de matchings (trobades ràpides entre cedents i reemprenedors)

Per a més informació pots entrar a http://matinal.reempresa.org/, on també podràs apuntar-te a l’esdeveniment. Revisa totes les empreses assistents a l’Espai de Matchings a http://matchings.reempresa.org/ i reserva una reunió ara amb aquella que més t’interessi!

A més, si estàs cercant finançament, també podràs reunir-te amb assessors de CaixaBank que t’orientaran en la tipologia de finançament que més et convé. Pots demanar una cita amb un assessor de CaixaBank aquí: http://matchingslacaixa.reempresa.org/

Recorda que a www.reempresa.org trobaràs més informació de Reempresa i totes les activitats que desenvolupem.

T’esperem el proper 7 de juliol a Vilanova i la Geltrú! Anima’t a venir!