Veure al navegador







Aperitiu (a peu dret)

Sticks de Garum
Alfajor mariner amb bròtola i cranc
Escola d'Hostaleria de Sitges
Còctel "Origen Garraf"


Menú (a taula)

Escabetx de sorell amb una sopeta freda de pinyons i raïm
Finca Mas Solers
Torre del Veguer · Malvasia de Sitges 2018


Carpaccio d'emperador fumat amb vinagreta de mostassa a l'antiga i pa amb tomàquet reconstruït amb brots de mostassa
El Peixet
Vega de Ribes · Ancestral  Xarel·lo 2009


Sopa blanca de besuc
Fragata
Vins de Foresta · Foresta Xarel·lo 2019


Textures de molls, parmentier cítrica, gremolata marina i verduretes adobades
La Daurada
Cuscó Berga · Brut Nature Gran Reserva Organic Gourmet


Asmarris de carbassa i sardina amb llenties de tardor
La Cucanya
Puig Batet · Fer el Trago Rosat 2020


Postres

Semi fred amb malvasia acompanyat d’un crumble de romaní i farigola
Escola d'Hostaleria de Sitges
Celler de l'Hospital de Sitges · Malvasia dolça




Preu: 46€

Inscripció aquí

Organitza   Amb el suport de Amb la col·laboració de  
 
Restaurants:          
Cellers:          
 

Node Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta 08800 Vilanova i la Geltrú
agenciadesenvolupament@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat