La seguretat dels polígons i les zones comercials del Garraf és prioritària

Els Mossos d’Esquadra reforcen la seva labor de vigilància i seguretat en els polígons d’activitat econòmica i en les zones comercials de la comarca del Garraf.

Rosa Huguet, presidenta de l’Agència NODE Garraf, ha estat rebuda aquest dijous pel nou inspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial del Garraf, Josep Maria Montero, i el sotsinspector, Josep Leal.

La visita ha tingut lloc a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilanova i la Geltrú. La presidenta de NODE estava acompanyada per tècnics de l’Agència de Desenvolupament.

Es tractava d’una reunió de presentació però alhora ha estat una sessió de treball en la què s’han abordat temes que preocupen al món econòmic de la comarca, com ara la seguretat i la prevenció davant dels delictes que es produeixen en naus i establiments, per bé que a la comarca no s’ha palesat una estadística superior a la mitjana.

La ciberseguretat ha estat un altre dels temes tractats en la reunió, atesa la proliferació de delictes d’usurpació de dades i perpetració internètica, com ara la pràctica del phishing.

Des de NODE Garraf s’han ofert els canals de divulgació i missatgeria electrònica per tal de contribuir a la difusió d’alertes i missatges preventius, com també la producció d’accions informatives i sessions conjuntes.

La reunió tindrà continuïtat amb successives trobades en les què es farà efectiva la cooperació entre els Mossos d’Esquadra i l’Agència NODE Garraf.