Comunicat a premsa

La Llotja festeja els Vins del Massís del Garraf 

Aquest diumenge la finca de la Torre del Veguer, al terme de Sant Pere de Ribes, ha acollit La Llotja del Massís.

Fins a 14 cellers del segell Vins del Massís del Garraf han proposat tastos d’alguns dels seus productes més emblemàtics.

La singularitat dels sòls calcaris i la proximitat amb el mar fan que els vins de la subzona Massís del Garraf (DO Penedès) excel·leixin com un producte característic i inimitable. Això ho han pogut constatar més de dos-cents participants en aquesta primera edició de La Llotja del Massís.

El bon temps ha acompanyat la festa, amb música de jazz dixie en directe i una diversitat de degustacions de cuina i ranxos mariners a càrrec de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú i l’Escola d’Hostaleria de Sitges.

L’acte, que formava part de la programació de La Llotja, ha comptat amb les intervencions de Joaquim Gay de Montellà, com a amfitrió; Marcelo Desvalls, en representació del col·lectiu Vins del Massís del Garraf; David Martínez, sommelier de l’Escola d’Hostaleria de Sitges; Rosa Huguet, presidenta de l’Agència NODE Garraf, i Antònia Pulido, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.