El pròxim 13 de febrer tindrà lloc a la sala d’actes de la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú l’entrega dels distintius pel Compromís per la Sostenibilitat Biosphere.

Un total de 50 empreses i entitats, entre les quals trobem càmpings, restaurants, oficines de turisme, empreses d’activitats, gremis, platges, ajuntaments, etc. rebran el distintiu Biosphere en reconeixement a la bona feina feta durant el 2019.

El programa del Compromís per la sostenibilitat Biosphere liderat per Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç i l’agència de desenvolupament NODE Garraf, com a ens gestor dins la nostra comarca, ofereix un sistema que certifica les bones pràctiques del turisme sostenible de les empreses i serveis turístics de la província sota els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU.

Tanmateix el compromís per la sostenibilitat Biosphere incorpora criteris de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció al client.

375 empreses ja formen part del programa Biosphere pel que fa a la província de Barcelona de les quals 50 són representades pel Garraf.

L’acte de lliurament dels distintius comptarà amb la presència del Diputat delegat de Turisme, Juan Luis Ruiz.