La 1a Novena de Cuina Marinera del Garraf haurà d’esperar

Queda emplaçada pel mes de març de 2021, els tres caps de setmana que van del 5 al 21.

Com els millors àpats, la 1a Novena de Cuina Marinera del Garraf es farà de bon esperar. D’acord amb els gremis d’hostaleria de Sitges i Vilanova i la Geltrú, l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha proposat l’ajornament d’aquest gran esdeveniment promocional que estava previst pel proper mes de novembre.

Una quinzena de restaurants, tots ells membres del Garraf Gastronòmic, seran protagonistes de la 1a Novena. Els menús exclusius que compondran la partitura d’aquesta campanya aniran acompanyats de productes amb el segell Vins del Massís del Garraf, els millors partners de la tradició culinària del litoral granpenedesenc.

Si no hi res de nou, la 1a Novena de Cuina Marinera del Garraf pararà taules del 5 al 21 de març de 2021, durant tres caps de setmana, de divendres a diumenge: nou dies d’antologia enogastronòmica en alguns dels principals restaurants de Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

L’estratègia de turisme gurmet amb la què NODE Garraf treballa aquestes i altres iniciatives promocionals rep el suport de la Diputació de Barcelona.