JORNADA D’HABITATGE I REHABILITACIÓ SOSTENIBLES

Data: 17/03/22 de 9 a 13h

LLoc: Sala d’Exposicions del Centre Social Joan Roig i Riera de Cubelles

Inscripcions a l’adreça agenciadesenvolupament@nodegarraf.cat

A continuació podeu consultar el programa:

Jornada d_habitatge i rehabilitacio eficients

 

El Garraf promou la sostenibilitat en l’habitatge

El Pla Estratègic d’Activitat Econòmica del Garraf té en compte l’àmbit de l’Habitatge com un dels 7 eixos estratègics. Dins d’aquest apartat, el PEAE Garraf té en compte les directrius d’incentius a la rehabilitació i l’eficiència energètica, entre d’altres. En el document d’Addenda del mateix Pla Estratègic es proposa la sostenibilitat com un dels conceptes vertebradors que ha d’estar implícit en tots i cadascuns dels eixos estratègics.

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials; el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona; el Gremi de Constructors del Garraf; el Gremi d’Instal·ladors del Garraf i l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf participen de manera conjunta en l’organització de la Jornada d’Habitatge i Restauració Sostenibles. Es parlarà de tendències i novetats pel que fa a la sostenibilitat de l’edificació i la rehabilitació d’habitatges. També s’exposaran models d’eficiència aplicats a edificis i equipaments de la comarca del Garraf.

La jornada compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf i l’Ajuntament de Cubelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona. A més, participen com a patrocinadors Ma-Co, BigMat Lari·City i MatGarraf, tres expertes subministradores de la comarca.

El programa de l’acte ocuparà tot el matí del dijous 17 de març i tindrà com a escenari la Sala d’Exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, al carrer de Joan Roig i Piera, núm. 5, de Cubelles. L’aforament és limitat i l’assistència és gratuïta. Caldrà sol·licitar inscripció a l’adreça agenciadesenvolupament@nodegarraf.cat