Origen Televisió (programa Canal Blau)

Origen Televisió (programa Canal Blau)

Canal Blau emetrà el nou espai de televisió Origen Garraf, de la mà de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.

NODE Garraf i Canal Blau han convingut una primera tanda de 15 capítols, cadascun amb una durada de 30 minuts. Del 30 de març al 6 de juliol, s’emetran els dissabtes i dilluns, en horaris de 15h30 i 23h30, i també els diumenges, a ls 12h30 i a les 19h30.

La ideació del programa té a veure amb exposar les singularitats i els actius dels sis municipis de la comarca, com també mostrar les particularitats del comerç, la indústria, la gastronomia i el patrimoni cultural de la comarca del Garraf. Ho explicaran els actors de cadascun dels paisatges, perquè s’ha plantejat un espai molt polifònic i divers, amb veus conegudes i cares per conèixer.

Els primers 15 capítols mantenen una composició polifacètica, amb diferents seccions i un fil transversal, que, un per un, pot ser relacionat amb els mateixos municipis, els agents socials o els sectors econòmics.

En els diferents apartats es podran veure entrevistes, dades estadístiques, reportatges d’empreses, restaurants, museus i també una secció dedicada als productes de la terra i el mar. Origen Garraf posa molt l’accent en el campus universitari de la UPC i fa divulgació de l’oferta acadèmica i dels diferents grups de recerca que treballen al Garraf.

El programa Origen Garraf rep el suport de la Diputació de Barcelona i també preveu la participació d’empreses patrocinadores.