HEM PARTICIPAT A RADIO CUBELLES, PER PARLAR DEL SICTED

Avui hem participat al programa Cubelles a les 10h de Ràdio Cubelles, aquesta setmana per parlar-vos del SICTED. Ho hem fet acompanyats de l’Eduard Santa Eulàlia del Càmping La Rueda i de la Imma Laborda de l’Oficina de Turisme de Cubelles, establiments que tenen la distinció Compromís de Qualitat Turística que atorga el SICTED i als que volem agrair que hagin volgut compartir la seva experiència amb nosaltres.

En resum el SICTED és una metodologia, un sistema de gestió de la qualitat que busca la millora contínua de les empreses i serveis participants i de la destinació, el Garraf, des de la transversalitat del turisme per aconseguir una experiència turística de qualitat.

Hi poden participar fins a 30 tipologies d’empreses i serveis des d’oficines de turisme, museus, espais naturals, empreses d’activitats, fins a taxis, empreses de transport turístic, allotjaments o restaurants, entre d’altres.

I perquè us hem parlat del SICTED justament avui? Doncs, perquè estem obrint un nou període d’adhesió d’empreses i serveis al projecte. Si ets una empresa o gestiones un servei turístic posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.

Ens trobareu a turisme@nodegarraf.cat o al telèfon 938100722.