Comunicat a Premsa

Genís Roca: “Les dades revolucionen la nova Internet”

Genís Roca, president de la Fundació PuntCat i especialista en processos de transformació empresarial, ha participat com a ponent en una nova sessió del cicle Monode.

“La Internet de les dades ha deixat enrere aquella Internet que sondejava l’opinió dels usuaris. Els mateixos usuaris avui dia exigeixen respostes en temps real, basades en dades radicalment personalitzades”. Més que una tendència a l’alça, aquest fenomen s’ha consolidat en el costumari cibernètic, segons el tecnòleg Genís Roca.

Al voltant d’aquest argument, el ponent d’aquest Monode ha fet una reflexió sobre l’evolució tecnològica dels darrers trenta anys, des de l’aparició dels PCs i la posterior interconnexió a la globalitat. Aquesta vegada l’acte s’emmarcava en la programació de la Fira de Novembre, el certamen multisectorial de Vilanova i la Geltrú.

El cicle Monode està promogut per l’Agència NODE Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona. Aquesta era la vuitena sessió, totes elles per via telemàtica. La llista de ponents la componen personalitats com ara Joan Canadell, Josep Oliver Alonso, Antón Costas, Oriol Amat, Xavier Ferràs, Vicent Partal, Andreu Mas-Colell i, aquest darrer, Genís Roca.

El proper Monode tindrà l’economista Germà Bel com a convidat. Serà el 16 de desembre, a les 12h, via Zoom.