Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 82 · 7 d'abril de 2022 

NODE GARRAF
El Garraf dels festivals obre la temporada

Des del FIMPT i el Sitges Film Festival, els més veterans, fins a certàmens que tot just s’estrenaran enguany, el calendari Garraf Sona multiplica els atractius de la comarca com a destinació de visita, parada i fonda. Així ho ha destacat la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, en la cloenda, abans de la foto de família davant d’un capvespre de postal.

Llegeix més


 

NODE GARRAF
Obertes les inscripcions dels tallers de turisme

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona ens porten al territori els tallers de turisme. Els tallers són gratuïts i estan oberts a tot@s els/les professionals del sector turístic. Comencem el pròxim 25 d’abril i 2 de maig amb el taller “Posiciona’t a la primera pàgina de Google: taller de Google My Business”

Inscripcions i més info aquí


 

SANT PERE DE RIBES
Banys de bosc

Sant Pere de Ribes dins del projecte Municipi Saludable et convida a gaudir d’un entorn natural privilegiat. Vols connectar amb la natura d’una manera més conscient i sensorial? El diumenge 10 d’abril es posen en marxa els Banys de Bosc amb una proposta d’experiències a través del contacte amb la naturalesa pensada per experimentar un menor nivell d’estrès i augmentar l’atenció plena. Activitat adreçada a tots els públics.

Inscripcions


 

SITGES
Informe de dades turístiques de l’estiu 2021

La Regidoria de Turisme ha publicat el document que recull els principals indicadors dels mercats prioritaris a Sitges, amb relació al perfil del turista, la despesa, la valoració online de la destinació per part dels turistes i estadístiques de les oficines d'informació. La voluntat és incorporar la intel·ligència de mercat en l’operativa de presa de decisions, a través de l’anàlisi de dades.

Consulta l’informe 

SITGES
Festival Jazz Antic de Sitges

El Mercat Vell esdevé la seu neuràlgica del certamen que se celebrarà enguany del 6 al 10 d’abril. Més de 50 artistes hi actuaran des de dimecres i fins diumenge per oferir gairebé una vintena de concerts. La Parade 2022 Jazz Antic Sitges, les audicions escolars i el concert de la trombonista, cantant i compositora australiana Shanon Barnett són alguns dels actes principals del festival.

Llegeix més…


 

VILANOVA I LA GELTRÚ
Abril literari a la Masia d’en Cabanyes

El mes d'abril la Masia d'en Cabanyes s'omplirà de lletres, paraules i llibres, escriptores i escriptors que compartiran poemes, narracions i les seves noves publicacions. En el marc de la Diada de Sant Jordi compartirem les lectures poètiques tot celebrant 10+1 anys de poesia als jardins. La Masia d’en Cabanyes us espera!

Veure més


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Programa Futurisme

El programa pretén acompanyar projectes i empreses responsables, innovadores, sostenibles i amb visió de futur que donin resposta a les noves necessitats del sector turístic de la ciutat i de la província de Barcelona. Si ets una persona emprenedora i tens un projecte en el sector turístic que sigui innovador, responsable i que aporti valor a la ciutat o província de Barcelona, inscriu-te al programa! El termini finalitza el 29 d’abril de 2022.

Saber-ne més…


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Mercat d’Escapades

El cap de setmana del 27 al 29 de maig torna el mercat d’escapades, que se celebrarà al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Les empreses que tinguin propostes i escapades sorprenents per donar a conèixer es poden inscriure fins al 22 de març. Places limitades. Per a més informació, podeu visitar el web del Mercat d’Escapades.

Llegeix més...


Indicadors d'activitat turística Entorn de Barcelona Gener 2022

Durant el gener de 2022, l'Entorn de Barcelona ha duplicat el nombre de viatgers i pernoctacions respecte del gener de 2021, tot i que encara per sota dels valors de 2019 (entre el -37% i el -27% respectivament).


Veure informe


Informe d’ocupació d’allotjaments turístics de la província de Barcelona - Febrer 2022


El Tourism Data System és una plataforma (gratuïta) on-line de gestió de dades d’ocupació i preus d’allotjaments turístics, que ofereix dades als establiments participants a la destinació que permeten gestionar i analitzar l’evolució de l’activitat i comparar-la amb els globals de la destinació, segons la tipologia d’allotjament i amb altres marques turístiques.


Veure informe

  
 

       
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat