Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 81 · 4 de març de 2022 

NODE GARRAF
Adhereix-te al Biosphere i al Programa dels Punts d’Informació Turística

Si ets una empresa o una entitat de la comarca relacionada amb el turisme i vols fer la teva empresa més sostenible i/o vols millorar la qualitat informativa del servei turístic que ofereixes, no dubtis a apuntar-te al Biosphere o als Punts d’Informació Turística, encara ets a temps d'adherir-te als diferents programes que lidera la Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç i NODE Garraf.

Més info i inscripcions aquí


 

NODE GARRAF
Esmorzar de treball per a empreses i entitats del sector de les arts escèniques

El pròxim 8 de març, de 9h30 a 11h30 al Càmping Vilanova Park, tindrà lloc un esmorzar de treball amb l'objectiu de fomentar la interrelació entre tots els professionals i empreses vinculades a les arts escèniques i creatives. Si encara no formes part del cens d'artistes i empreses de suport a esdeveniments del Garraf i en vols formar part, l'esmorzar serà un bon moment per establir relacions.

Vull inscriure'm


 

NODE GARRAF
Tallers de turisme per a professionals

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona ens porten al territori els tallers de turisme. Els tallers són gratuïts i estan oberts a tot@s els/les professionals del sector turístic de la nostra comarca.

Pròximament, obrirem el període d’inscripcions. Consulteu aquí els tallers.


 

SITGES
Sitges vol captar nòmades digitals

Sitges es presenta com una ubicació que combina el temps de feina amb activitats d’oci i lleure a l’aire lliure una vegada finalitzada la jornada laboral. Els ‘Nòmades Digitals’ són professionals que tenen un poder adquisitiu mig-alt que poden exercir la seva feina fora de l’oficina en períodes que pot arribar a ser superiors a les tres setmanes.

Llegeix més… 

BARCELONA
Fira B-Travel

De l’1 al 3 d’abril se celebra el Saló B-Travel. Un esdeveniment que implica empreses de tots els sectors del turisme i abraça destinacions turístiques, agències de viatges i cadenes hoteleres. S'organitza en cinc àmbits temàtics: B-Happy (viatges de benestar), B-Special (vivències exclusives), B-Culture (viatges culturals), B-Adventure (per a amants de la natura i B -Delicious (experiències gastronòmiques).

Llegeix més…


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Campanya “Estalviatge”

La Direcció General de Turisme, a través de l’Agència Catalana de Turisme, ja ha posat en marxa la promoció de la campanya "Estalviatge", per incentivar les reserves d’escapades turístiques a Catalunya abans i després de Setmana Santa mitjançant un sistema de bons turístics amb descomptes entre el públic català.

A la seva web podreu trobar tota la informació


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Mercat d’Escapades

El cap de setmana del 27 al 29 de maig torna el mercat d’escapade, que se celebrarà al Passeig Lluís Companys de Barcelona. Les empreses que tinguin propostes i escapades sorprenents per donar a conèixer es poden inscriure fins al 22 de març. Places limitades. Per a més informació, podeu visitar el web del Mercat d’Escapades.

Llegeix més...


 

HOSTELTUR
Com la COVID ha canviat la nostra manera de viatjar

Viatjar s'ha convertit en una forma de benestar, però també de regeneració personal; ser més espontanis a l'hora de reservar; viatjar amb amics després de mesos de confinament en família, ampliar el nucli familiar a l’hora de reservar un viatge, o barrejar treball i plaer, són alguns dels canvis que ens ha portat la COVID.

Llegeix més...


Indicadors turístics a l'Entorn de Barcelona


Durant el 2021, els allotjaments turístics de l’Entorn de Barcelona han rebut 2,4 milions de viatgers, un 67% més amb relació al 2020, registrant un total de 6,6 milions de pernoctacions, (+83%), i amb un creixement de l’estada mitjana global del +9,2%, si bé aquests resultats estan un 50% per sota del 2019, abans de la pandèmia.


Consulta aquí

 
Desconnecta de la xarxa, connecta amb el comerç local. Campanya promocional de FEM Ribes, associació local de comerciants.
 
 

       
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat