Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 80 · 10 de febrer de 2022 

NODE GARRAF
Presentació: Programes de turisme de la Diputació de Barcelona

NODE Garraf amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona organitza una jornada online el pròxim 17 de febrer a les 10h. La jornada té com a objectiu presentar els diversos programes que volen millorar la competitivitat del sector turístic de la comarca.La sessió anirà adreçada a totes les empreses i entitats turístiques del Garraf (sector públic i privat).

Els programes que es presentaran seran el Biosphere, els Punts d’Informació Turística i el Tourism Data System (TDS).

Més info i inscripcions aquí


 

NODE GARRAF
1a Trobada de Xefs del Garraf

Dins el marc de l’estratègia gurmet, es presenta la 1a trobada de Xefs del Garraf com a iniciativa de l’Escola d’Hostaleria de Sitges i els Gremis d’hostaleria de Vilanova i la Geltrú i Sitges. Es tracta d’aplegar els i les professionals de les cuines per promoure la interrelació i l’intercanvi entre ells i elles. L’estratègia, liderada per NODE Garraf, du a terme accions promocionals com els segells del Garraf Gastronòmic i Vins del Massís del Garraf entre altres. La trobada tindrà lloc el pròxim 21 de febrer.


 

NODE GARRAF
Esmorzar de treball per a empreses i entitats del sector de les arts escèniques

El pròxim 8 de març, de 9h30 a 11h30 al Càmping Vilanova Park, tindrà lloc un esmorzar de treball amb l'objectiu de fomentar la interrelació entre tots els professionals i empreses vinculades a les arts escèniques i creatives. Si encara no formes part del cens d'artistes i empreses de suport a esdeveniments del Garraf i en vols formar part, l'esmorzar serà un bon moment per establir relacions.

Vull inscriure’m


 

BIOSPHERE
66 empreses i entitats del Garraf rebran el certificat Biosphere

La taula de sostenibilitat del Garraf va distingir el passat mes de gener un total de 66 empreses i entitats en el marc del Programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Comarques de Barcelona Biosphere de l'any 2021. El pròxim 29 d’abril està previst l’acte d’entrega dels certificats BSL (Biosphere Sustainable Lifestyle) a totes les empreses i entitats del programa.


 

SITGES
Turisme de Sitges Pla d’Acció 2022

El Pla d’Acció de Turisme de Sitges aquest 2022 estableix quins són els mercats prioritaris amb els quals es treballarà. Catalunya, Madrid, Aragó, País Basc, Navarra i La Rioja són els principals mercats nacionals, mentre que França, Regne Unit, Alemanya, Bèlgica, Estats Units i els Països Baixos són els països en els que se centrarà la captació internacional.

Llegeix més…


 

DEPARTAMENT D’EMPRESA I TREBALL
Ajuts talent jove

El Departament d’Empresa i Treball, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), treballa per impulsar la reactivació econòmica del país. Es convoquen ajuts per a la incorporació de nou talent a les organitzacions a través de dues línies d’ajuts per a persones joves (menors de 30 anys). Les modalitats són per a contractació en pràctiques i contractació ordinària.

Consulta els ajuts


 

MINISTERI D’INDÚSTRIA, COMERÇ I TURISME
Catàleg d’Innovacions Tecnològiques

El Catàleg de Solucions Tecnològiques per a Destinacions Turístiques Intel·ligents recopila un total de 169 solucions i serveis. Les solucions inclouen oficines de turisme virtuals amb intel·ligència artificial, chatbots turístics, sistemes d'analítica de dades, eines de màrqueting, CRM, videomapping, realitat virtual, escolta activa o disseny web.

Llegeix més...


 

HOSTELTUR
Tendències del turisme FRONTUR

El rebot que va experimentar el turisme internacional a Espanya el 2021, segon any de la pandèmia, va ser tímid si observem en una gràfica l'evolució de les arribades de viatgers els darrers anys, d'acord amb les dades de Frontur publicades aquesta setmana per l'INE. Però també es veuen tendències interessants.

Veure gràfiques


Informe monitor de cerques turístiques online 2021


Una eina de seguiment continu de les tendències de cerques de conceptes turístics que realitzen els usuaris a internet. Les dades analitzades en aquest informe mostren els valors evolutius fins a la setmana 52 de 2021, més la comparativa amb l'històric de cerques de 2019 i 2020.


Consulta aquí

 


Cap a un 2022 més sostenible i intel·ligent

Ara que sembla que les restriccions sanitàries amb motiu de la Covid-19 comencen a relaxar-se; ara que sembla que podrem iniciar la reactivació turística abans de la temporada d’estiu, hem de mantenir el cap fred; i planificar la gestió turística amb coherència, coneixement i amb ment oberta. Des del punt de vista de l’administració pública local, i més enllà de les necessitats immediates del sector turístic, a mig termini val la pena mirar la reactivació com una oportunitat per repensar noves fórmules; i captar mercats i turistes més sostenibles.

I què vull dir amb més mercats i turistes més sostenibles? És un concepte tan ampli com complex. Des de Sitges intentem descabdellar i desplegar el concepte amb el recull de dades com a fil conductor.

Llegiu l'article complet...

Sira Puig
Cap de Turisme, Ajuntament de SitgesBarcelona, the place to meet


 
 

       
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat