Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 79 · 25 de gener de 2022 

NODE GARRAF
L’activitat de rodatges es multiplica al Gran Penedès

Sitges encapçala la relació de municipis que han aplegat rodatges durant l’exercici 2021 al Gran Penedès. A la mateixa llista hi trobem Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Olivella, Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos, però n’hi ha d’altres i cada vegada en són més, tant al Penedès com al Garraf.

Llegeix més


 

NODE GARRAF
Influencers al Garraf

Matthew Alan i Ryan Marc, dos coneguts influencers britànics, van visitar el passat mes de desembre la nostra comarca. De la mà de Node Garraf, a través de Turespaña, l’Agència Catalana de Turisme, Diputació de Barcelona, i amb col·laboració amb l’ajuntament de Sitges, van fer un recorregut per diferents espais del nostre territori i van poder gaudir d’un menú degustació de cuina marinera al restaurant La fragata (Sitges) maridat amb vins del massís del Garraf.

@Matthewandryan


 

MINISTERI D’INDÚSTRIA, COMERÇ I TURISME
Ajuts a la digitalització d’empreses turístiques

Consulta les bases reguladores d’ajudes per a projectes de digitalització a empreses del sector turístic, amb convocatòria fins el pròxim 8 de febrer, dins del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Veure les bases reguladores publicades al BOE


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Internacionalització durant el 2022

A través de la presència en fires especialitzades i genèriques, l’Agència Catalana de Turisme ofereix a les empreses i entitats turístiques catalanes la possibilitat de treballar conjuntament en la promoció i comercialització exterior, per tal de fomentar el posicionament internacional de Catalunya com a destinació. Aquest 2022 es preveu la participació en més de 40 fires.

Llegeix més…


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Sistema d’Indicadors Turístics

El Pla estratègic de turisme de Catalunya vigent proposa, entre altres accions de caràcter estructural, elaborar un indicador de competitivitat turística, orientat a avaluar la dinàmica de l’activitat del turisme al país, i un indicador d’intel·ligència turística, orientat a avaluar la dinàmica de la sostenibilitat del turisme.

Saber-ne més…


 

COMUNICATUR
Com serà l’any 2022 per al sector turístic?

Una de les incògnites de l’inici de l’any és saber si l’economia del turisme es recuperarà definitivament després de dos anys negatius amb pèrdues generalitzades. Si el 2021 havia de ser l’any de la recuperació a Espanya, la realitat és que els resultats no s’han acostat als obtinguts abans de la pandèmia.

Llegeix més...


 

HOSTELTUR
Fiturtechy, tendències innovadores

Aquesta nova edició de Fiturtechy (celebrada dins de Fitur Madrid) revelarà el comportament del turista, com es readapta la planificació turística de les destinacions i com la tecnologia afavoreix el ràpid disseny i adaptació de les estratègies de màrqueting i promoció de les destinacions.

Llegeix més...


 

ORGANITZACIÓ MUNDIAL DEL TURISME
El turisme, clau de la recuperació econòmica

El turisme jugarà un paper molt important en la recuperació de les economies nacionals i del comerç mundial durant el 2022, segons ha destacat un informe de les Nacions Unides sobre la situació i les perspectives de l’economia mundial (conegut com l’informe WESP).

Llegeix més...

Informe d’ocupació d’allotjaments turístics


Aquest informe comparatiu, extret a través de les dades recollides a la plataforma TDS (Tourism Data System), on participen les comarques del Garraf, Maresme i Alt Maresme, mostra l’evolució d’ocupació durant el període de gener a desembre del 2021.


Consulta aquí

 


Actualitat i reptes pel sector hoteler

Dolce by Wyndham Sitges Barcelona és l’únic hotel resort de 5 estrelles de Sitges situat en una zona tranquil·la de la localitat i envoltat pel Parc Natural del Garraf. Ens posicionem com un Oasi Mediterrani de Luxe, una destinació en si mateixa tant per a visitants que vinguin a gaudir de les seves vacances o escapades de cap de setmana com per a empreses que desitgin reunir-se en un entorn inspirador amb totes les comoditats.

L’any 2021 va ser un gran repte per a tots i, especialment, per al sector del turisme, obligant els hotels a parar, replantejar-nos com fer les coses i ser més flexibles que mai. En definitiva, a donar el millor de nosaltres mateixos davant d’una situació totalment nova, inesperada i imprevisible, sobre la qual no teníem cap experiència.

En l’àmbit humà, aquesta situació ens ha acostat a altres empreses del sector turístic compartint inquietuds, preocupacions i mantenint-nos al corrent els uns als altres sobre les regulacions aplicables a cada moment. Tot això, amb la finalitat de gestionar la complicada situació de la manera més segura per als nostres clients tant interns com externs.

Llegiu l'article complet...

Conor Cushnahan
Director General de Dolce by Wyndham Sitges BarcelonaBest Tourism Villages by UNWTO


 
 

       
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat