Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 78 · 2 de desembre de 2021

 

NODE GARRAF
Vols fer la teva empresa turística més sostenible? apunta't al programa Biosphere

Des de l'àrea de turisme de NODE Garraf i de la mà de la Diputació i de la Cambra de Comerç de Barcelona us convidem a la sessió de sensibilització del programa Biosphere que tindrà lloc el dia 16 de desembre de 12h a 13h.

Aquesta sessió online, està destinada a totes aquelles empreses i entitats que aposten per un turisme sostenible i volen començar a implantar millores sostenibles dins de la seva empresa.

Els/les responsables del programa que actualment treballen per la sostenibilitat turística al nostre territori explicaran els seus avantatges i com poden adherir-se aquelles empreses i entitats interessades.

16 de desembre de 12h a 13h via Zoom (us farem arribar l'enllaç un cop confirmada la vostra inscripció)  Podeu fer la vostra inscripció AQUÍ

 

 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Grand tour Catalunya. Un viatge ple de viatges

El Grand tour de Catalunya és un itinerari per conèixer, descobrir, viure, tastar i gaudir de Catalunya en vehicle. Un producte turístic en format ruta per recórrer tot Catalunya amb vehicle i en diferents dies, descobrir els seus principals atractius patrimonials, naturals i enogastronòmics, així com conèixer la seva gent, els seus costums i les seves tradicions.

Saber-ne més…


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Certificació Biosphere Sustainable Lifestyle

572 empreses i serveis turístics que enguany s’han adherit al programa Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere, impulsat per la Diputació de Barcelona amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable i la Cambra de Comerç de Barcelona, i les que ho facin en endavant rebran, a partir del 2022, la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle.

Llegeix més


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Biosphere, qualificació del 100% com a eina de certificació

Un estudi de la Universitat de Sherbrooke del Canadà, en col·laboració amb Tourisme Durable Quebec, ha designat la Certificació Biosphere, impulsada per ITR, com la més completa i amb més garantia després d’analitzar les diferents eines i metodologies de certificació online dirigides al desenvolupament sostenible de les empreses i serveis turístics.

Llegeix més


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Consulta les càpsules informatives sobre el Tourism Data System

Un sistema d’informació (plataforma electrònica mitjançant enquestes online) per als allotjaments i destinacions turístiques que facilita la presa de decisions. Es pot gestionar i analitzar l'evolució de l’activitat (allotjament) i destinació, i comparar-la amb els globals del territori, la tipologia d'allotjament i amb la d'altres marques turístiques que se seleccionin.

Veure totes les càpsules


 

ORGANITZACIÓ MUNDIAL DEL TURISME
El turisme mundial augmenta durant el tercer trimestre del 2021

Europa va registrar els millors resultats en el tercer trimestre de l’any, amb arribades internacionals un 53% per sota del mateix període de 2019. Durant agost i setembre, les arribades es van situar en un - 63% respecte del 2019, els millors resultats mensuals des de l’inici de la pandèmia.

Llegeix més…


 

ORGANITZACIÓ MUNDIAL DEL TURISME
Rastrejador de viatges OMT/IATA

És el primer tauler global de dades sobre les restriccions dels viatges aeris i els requisits relacionats amb la salut que s’exigeixen als viatgers en les destinacions. Es tracta del primer punt únic d’informació d'abast mundial sobre regulacions de viatges relatives a la COVID- 19. Les fonts públiques provenen del Our World in Data i l’Oxford COVID-19 Government Response Tracker.

Llegeix més…


 

COMUNICATUR
Catalunya tindrà una nova Llei de Turisme

El Govern català ha anunciat que comença a treballar en l’Avantprojecte de llei de Turisme de Catalunya. L’executiu assegura que vol “actualitzar els continguts de l’actual normativa per donar una resposta més eficaç a les necessitats del sector turístic”. La intenció de la Generalitat és fer una “renovació integral de la normativa actual”.

Llegeix més...


 

HOSTELTUR
Tancaments de fronteres davant la variant Òmicron

La propagació de la nova variant Òmicron de la COVID-19 sorgida a Sud Àfrica ha provocat que diversos països hagin anunciat mesures per restringir dràsticament les arribades internacionals. El primer país a tancar ha estat Israel, que ho va fer el passat 28 de novembre, seguit del Marroc i el Japó. D’altres destinacions ja estudien la mesura.

Llegeix més...

Observatori del turisme a Barcelona


L’Observatori del Turisme a Barcelona: ciutat i regió és la plataforma de treball en matèria d’informació estadística del turisme, coneixement i intel·ligència de mercats de la ciutat de Barcelona i la resta de la demarcació de Barcelona. Des del seu web podreu consultar informes d’interès, amb resum i infografies, per a les destinacions i empreses del sector.


Consulta els informes

 

 
Glasgow Declaration on Climate action in Tourism


 
 

       
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat