Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 74 · 1 de juliol de 2021


 

NODE GARRAF
El Massís dels Vins, la Llotja del Garraf

Els Vins del Massís del Garraf seran els protagonistes d'una festa d'estiu que tindrà lloc al celler de la Torre del Veguer, el pròxim 14 de juliol. Es podran tastar els vins més emblemàtics d'aquesta subzona de la DO Penedès; fins a una dotzena de cellers. La Llotja del Massís també s'acompanyarà amb platets de ranxo mariner i amb la música de l'Apocadixie Cotton Pickers i el seu repertori de jazz de Nova Orleans.

Llegeix més o reserva la teva plaça


 

GARRAF SONA
Estiu de festival al Garraf

Cada any més d’una vintena de festivals se celebren a la nostra comarca. Aquest estiu i, després de mesos de pandèmia, tornen els millors festivals de la comarca amb més força que mai. Música, arts escèniques, cinema, gastronomia, vida saludable, novel·la negra...i molt més ... el Garraf és Terra de Festivals!

Consulta aquí el calendari de festivals del Garraf


 

CUBELLES
Natura de proximitat i per a tots els públics

Cubelles és natura i cultura, patrimoni i paisatge. El seu territori està banyat per l’aigua salada del Mediterrani, però també per l’aigua dolça del riu Foix, que hi desemboca formant un espai de gran interès natural. La temporada estiuenca que ara comença ofereix molt més que turisme de sol i platja. Els projectes “El Foix ens ensenya” i “El Foix en família” proposen gaudir de la biodiversitat i el turisme sostenible d’una manera activa i molt enriquidora.

Llegeix més


 

SITGES
L’Ajuntament de Sitges calcula l’ocupació de les platges amb drons, en una prova pilot

L’Ajuntament de Sitges aposta per la tecnologia aèria per conèixer l’ocupació de les platges i afluència de persones en diferents trams horaris. Diferents drons prendran imatges de l’estat de les platges, sobrevolant els 18,4 quilòmetres de costa del litoral sitgetà, a uns 30 metres d’alçada i a 50 metres de la riba, en una prova pilot que ha de permetre una millor gestió de les platges. El punteig es realitzarà del 15 de juliol al 22 d’agost, en dies alterns.

Llegeix més


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Blog per a gent curiosa

El Blog de Barcelona és molt més per a gent curiosa, ofereix idees i activitats per fer els caps de setmana ben a prop de Barcelona. El blog, en català i castellà, s’adreça al públic de proximitat i conviu amb el web internacional de Barcelona és molt més, que també estrenarà espai pròximament.

Llegeix més...


 

COMUNICATUR
Catalunya reStart Turisme 2021

Des del 7 de juny que els turistes poden arribar a Espanya sense cap restricció més que acreditar amb un test d’antígens que no estan contagiats de la covid-19. Davant d’aquest nou escenari i a les portes d’una temporada d’estiu que es preveu millor que la del 2020, però lluny de la del 2019, l’Agència Catalana de Turisme ha donat les claus dels mercats emissors de turisme.

Llegeix més...


 

ORGANITZACIÓ MUNDIAL DEL TURISME
L’OMT organitza la 1a cimera “Global Youth Tourism Summit” a Itàlia

La cimera tindrà lloc del 23 al 25 d’agost de 2021 a Sorrento, Itàlia, i tractarà sobre sostenibilitat, intercanvi d’experiències i la visió sobre el futur del turisme que tenen els joves de 12 a 18 anys. L’objectiu de la cimera és promoure el compromís dels joves dins del sector turístic i empoderar a les noves generacions que venen perquè impulsin un món més sostenible.

Llegeix més

Enquesta d’intenció de viatge dels espanyols: resultats segona onada

Dades de la 2a onada (recollida de dades del 25 al 28 de maig) de l’enquesta que realitza l’Agència Catalana de Turisme respecte a la intenció de viatge dels espanyols a l’estiu 2021.

Veure informe…
 


Per a un turisme millor, ens cal la “Destinació Barcelona”

Ara que ha finalitzat la meva etapa de 14 anys com a Gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona i que el malson de la pandèmia recula gràcies a les vacunes, vull posar de relleu el valor de la “Destinació Barcelona”: formada per la ciutat de Barcelona i la província de Barcelona.

Abans de la pandèmia, en ple debat al voltant del “overtourism”, calia construir la “Destinació Barcelona”, en base un model de destinació sostenible social, ambiental i econòmicament, d’acord amb els 17 ODS i l’Agenda 2030, per tal de desconcentrar, redistribuir i desestacionalitzar la demanda turística, en base a la diversitat de productes turístics que ofereixen la ciutat (turisme urbà, cultural i de congressos) i les comarques de Barcelona (turisme actiu, al mar o a la natura, l’enoturisme, el golf, el comerç, la gastronomia, etc.), en benefici de la millora de la qualitat de vida dels residents i una millor experiència per als visitants.

Llegiu l'article complet...

Francesc VilaCatalunya un lloc fet a mida
 
 

       
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat