Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 71 · 1 d'abril de 2021


 

NODE GARRAF
La Llotja 4a edició

El pròxim dia 7 d’abril, es presentarà la quarta edició de la Llotja D.O. Terra i Mar. La promoció de tot un districte enogastronòmic que, des d’ara, ja es presenta amb l’etiqueta de destinació de turisme gurmet. Es proposen accions al voltant del: Garraf Gastronòmic, Vins del Garraf, la Novena de Cuina Marinera del Garraf, el Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya i d’altres activitats.

Programa


 

NODE GARRAF
Jornada d’Intel·ligència Artificial aplicada al turisme via streaming

El 8 d’abril, l’Ajuntament de Sitges i NODE Garraf proposen una jornada centrada en la intel·ligència artificial com a revulsiu del sector turístic. L’alcaldessa, Aurora Carbonell, i la presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació, Eva Menor, obriran la jornada. La jornada es podrà seguir en streaming. El director general de Turisme, Octavi Bono, intervindrà en la cloenda.

Programa

Inscripcions streaming


 

NODE GARRAF
Novena de Cuina Marinera del Garraf

Del 16 d’abril al 16 de maig de 2021, de dilluns a diumenge, els establiments del Garraf Gastronòmic ofereixen un menú exclusiu, dissenyat pels mateixos xefs de cada restaurant. No us ho perdeu, i veniu a degustar els menús que una selecció de restaurants de la comarca ha preparat amb inspiració marinera i amb l’idil·li dels nostres vins, els Vins del Massís del Garraf.

Llegeix més..


 

NODE GARRAF
Congrés de Màrqueting Gastronòmic

Del 28 al 30 d’abril, l’auditori de Neàpolis de Vilanova i la Geltrú acollirà el 1r Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya, organitzat per l’Ajuntament i NODE Garraf. La primera jornada, dimecres 28, serà d’inscripció gratuïta, per seguir la ponència d’obertura, a càrrec de Carme Ruscalleda, i la casuística innovadora d’empreses com La Granja, Cudié, Cafès Novell, Família Torres i Ametller Origen.

Visita suggerida


 

SITGES
ReOpen Destination Sitges

El web de Turisme de Sitges posa en marxa l’eina digital ReOpen Destination, que permet consultar el nivell d’obertura dels establiments turístics, les dades de contacte i la seva geolocalització. Les accions prèvies a la Setmana Santa contemplen també la distribució de material informatiu amb les mesures sanitàries, adreçada a establiments turístics, empreses i locals.

Visita suggerida…


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA I CAMBRA DE COMERÇ
Tallers de turisme (maig i juny)

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona ens porten al territori els mesos de maig i juny els tallers de turisme, oberts a tots els professionals del sector turístic. El pròxim 4 de maig, tindrà lloc “Gestió de reputació en temps de COVID” i el 2 de juny “Mobilitat turística sostenible”.

Recordar-vos que els tallers de turisme són gratuïts i estan oberts a tot@s els/les professionals del sector turístic de la nostra comarca.

Podeu veure tots els tallers, dates, info i inscripcions fent clic AQUÍ.


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
#Formacióturismecat

La Direcció General de Turisme i l'Agència Catalana de Turisme en col·laboració amb Eurecat Academy organitzen conjuntament el nou programa #formacióturismecat per als professionals del sector turístic català. Aquest any 2021 amb motiu de la situació derivada de la pandèmia, el programa és totalment gratuït.

Tallers


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Memòria d’Activitats de l’ACT 2020

L’Agència Catalana de Turisme presenta la memòria d’activitats de l’any 2020, on podreu consultar les accions que es van dur a terme durant l’any passat.

Consulta la memòria


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Indicadors clau de l’activitat turística març 2021

L’ACT continua treballant per conèixer quina evolució està tenint el sector i quines tendències s’estan imposant en el moment actual. La publicació d’aquest mes torna a dedicar un espai a proporcionar informació sobre el percentatge de població, tant a escala mundial com de diferents mercats emissors, que ha rebut la vacuna completa de la covid-19 o la primera dosi.

Informe


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Workation, treball i vacances

Turisme de Barcelona amb la Diputació de Barcelona han creat un nou programa per promocionar la ciutat i el seu entorn com una destinació ideal per treballar i descansar alhora. Rep el nom de “Barcelona workation”, jugant amb les paraules angleses work i vacation. És un programa dirigit a la generació mil·lennial d’entre 20 i 40 anys que viatja i treballa a distància des de qualsevol lloc del món

Llegeix més...

 
#Workation Barcelona
LABTURISME
Indicadors turístics a l'Entorn de Barcelona
(Cliqueu sobre la imatge per a ampliar)
 
 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat