Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 70 · 5 de març de 2021


En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, des de Turisme de la Generalitat us conviden a seguir, el pròxim 8 de març a les 11.08h i a través del canal de YouTube, la sessió "Dones i turisme: una visió en femení sobre l'activitat turística".

Llegeix més…


 

NODE GARRAF
Garraf Actua promou una xarxa de professionals de les arts escèniques

NODE Garraf activa una iniciativa de suport a professionals i empreses que són actors, promotors o proveïdors de les arts escèniques com són els serveis recreatius i culturals, els Festivals, serveis de neteja, protecció i tècnics de suport d'esdeveniments. L’acte primer és l’elaboració d’un índex dels professionals i les empreses residents a la nostra comarca que tenen dedicació preferent a les arts escèniques.

Més informació i registre de professionals del sector aquí...


 

NODE GARRAF
Compromís per la Sostenibilitat Biosphere 2021: comença a treballar la sostenibilitat turística

Des de l’àmbit de turisme de NODE Garraf continuem per 5è any treballant com a ens gestor la implantació del programa del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere a la nostra comarca, programa liderat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç.

Si ets una empresa o una entitat interessada a adherir-te al Compromís per la Sostenibilitat Biosphere i vols començar a implantar millores sostenibles dins de la teva empresa o entitat fes clic AQUÍ.


 

Oberta la convocatòria del Punts d’Informació Turística del Garraf 2021

Per sisè any continua el desplegament del projecte de Diputació de Barcelona Punts d’Informació Turística (PITs). L’objectiu general del projecte és dotar a les comarques d’un major nombre de punts d’informació turística (siguin entitats públiques o equipaments/serveis turístics privats) que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista/visitant i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar al turista/visitant en la seva estada.

El pròxim 12 de març de 9h30 a 11h30 tindrà lloc la primera sessió (online) informativa per a les noves adhesions al programa PITs. Si esteu interessats/interessades a participar i ser un Punt d’Informació Turística de la nostra comarca podeu inscriure-us AQUÍ.


 

Calendari dels tallers de turisme

Un any més des de l'àmbit de Turisme de Node Garraf volem posar a l'abast les formacions especialitzades al sector turístic. Des de fa anys, col·laborem amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona per portar al territori la programació dels Tallers de Turisme.

Enguany tenim un total de 5 tallers de turisme relacionats amb la sostenibilitat, la reputació online, la digitalització, el malbaratament alimentari i el neurolideratge en el sector turístic.

Recordar-vos que els tallers de turisme són gratuïts i estan oberts a tot@s els/les professionals del sector turístic de la nostra comarca. Podeu veure tots els tallers, dates, info i inscripcions fent clic AQUÍ.


 

NODE GARRAF
Tornen els rodatges d’espots al Gran Penedès

Els agents localitzadors truquen a la porta de la flamant Gran Penedès Film Commission -segell impulsat per NODE Garraf i l’Ajuntament de Sitges- per cercar els millors emplaçaments per a noves produccions audiovisuals comercials i sèries de televisió. La labor dels darrers anys està donant resultats.

Llegeix més…


 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME
Novetats Intel·litur Indicadors clau de l'activitat turística

L’informe de novetats Intel·litur ens parla del ritme de les vacunacions que serà el que marcarà les primeres obertures de mercats, tant emissors com receptors així com l'èxit de les campanyes de vacunació contra les diferents variants de la covid-19, les ganes de viatjar i l'eliminació de restriccions i quarantenes que podrien marcar el punt d'inflexió per als viatges en els pròxims mesos.

Llegeix més…


 

COMUNICATUR
Nova identificació per al càmping

Els càmpings han canviat la forma de categoritzar-se i han estrenat una nova placa d’identificació d’acord amb la nova classificació. La normativa catalana de turisme exigeix ​​que els establiments de càmping col·loquin en un lloc visible, sigui en l’accés principal exterior o a la recepció, el distintiu oficial.

Llegeix més...


 

HOSTELTUR
Els hotels es dirigeixen cap a la digitalització plena

Abans de la pandèmia i amb la millora de l’experiència del client, els hotels buscaven sorprendre el client, ara busquen que els clients allotjats se sentin segurs, com per exemple, oferint l’experiència sense contacte amb comandaments de veu per evitar punts calents. Tanmateix, la digitalització de processos se centra en un doble objectiu: la millora d’experiència del client i l’optimització de l’eficiència energètica.

Llegeix més...

     

Informe: Monitor de cerques turístiques online

El seguiment de les tendències de cerques de conceptes turístics que realitzen els usuaris a Internet, permet conèixer quin és el nivell d’interès per reprendre la seva activitat turística, molt abans que aquest interès es concreti en hipotètiques reserves dels turistes potencials.

Consulta l’informe sencer...

 


El camino hacia la recuperación

TMC es una agencia de marketing especializada en desarrollo sostenible para destinos turísticos, con 25 años de experiencia, oficinas en Olivella y Amsterdam. Somos especialistas en desarrollo turístico, desde trendwatching, business development, hasta destination branding y demás actividades necesarias para fomentar el conocimiento del destino y potenciar las reservas.

Queremos compartir unas recomendaciones de cara a las tendencias que se perfilan a nivel global, y cómo interpretarlas a nivel de estrategias.

Observamos claramente un giro hacia un empresariado con valores más humanistas, valorando el propósito y el impacto positivo. Estando fiel a sus promesas, haciéndolas tangibles y medibles, es cada vez más importante para las marcas, tanto para el sector público como privado.

Llegiu l'article complet...


Margreet van Egmond
Directora España
Tourism Marketing ConceptsOrganització Mundial del Turisme
“Tourism through history”
LABTURISME
Indicadors turístics a l'Entorn de Barcelona
(Cliqueu sobre la imatge per a ampliar)
 
 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat