Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 62 · 2 d'abril de 2020


 

DES DE CASA
Estratègia Zero, amb Diputació de Barcelona

L’equip de NODE Garraf segueix treballant en la planificació de nous objectius davant l’actual situació derivada de la COVID-19. En aquest sentit, i de la mà de Diputació de Barcelona, s’ha començat a desenvolupar l’anomenada #EstratègiaZero. Fent un seguiment de l’evolució dels mercats i l’activitat turística, es definiran objectius i accions concretes per fer front als reptes de futur immediat i vetllar per la recuperació del turisme a la comarca.

Més informació 

Diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz
Un nou impuls pel turisme

Just celebràvem en Nadal i ens arribaven notícies d’un virus nou, que paralitzava la ciutat de Wuhan (Xina). Pocs dies després, la Covid-19 ja s’escampava per Europa. Incrèduls, veiem com el nord d’Itàlia es veia confinat i 15 dies més tard, el confinament es va establir a Espanya el 16 de març, per l’Estat d’Alarma declarat pel Govern. Estabornits pel trauma que això va suposar, no sabem llegir i comprendre l’abast del què ens està passant.

Segueix llegint... 

President del Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, Jordi Gasol
Actuem amb responsabilitat, ara i també després

Són temps difícils. Molt difícils. La immensa majoria dels nostres associats estem veient com hem d’afrontar despeses sense ingressos, perdent un inici de primavera que sempre promet i una Setmana Santa que és el primer gran període de vacances de l’any. Però pensem que ara és el moment d’actuar amb la responsabilitat que ens demanen les autoritats sanitàries i confiem totalment...

Segueix llegint…


 

President del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber
Mirem endavant units

Qualsevol reflexió en aquest moment queda completament en un segon pla quan, dia rere dia, ens trobem amb una malaltia que ha posat del revés les nostres vides, darrera dels números de la qual hi ha molts drames familiars. Addicionalment, al sector de l’hostaleria de Sitges – com a d’altres sectors i poblacions – portem dues setmanes grises també en un pla laboral, desbordats pel que suposa l’ordre de tancament dels nostres establiments...

Segueix llegint… 

AGÈNCIA CATALANA DE TURISME

Línia d'ajuts directes dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic.
+ info

L’Agència Catalana de Turisme posa a disposició una secció al seu web dedicada a tots els dubtes i consultes que tingui el sector turístic en relació amb la COVID-19.
Visitar web

També es poden consultar els informes periòdics de seguiment de l’activitat turística, on l’ACT recull informació a través de tècniques de big data i del seguiment acurat de les Oficines a l’exterior.
+ info 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Línia d’atenció directa per als ajuntaments de la província de Barcelona

A conseqüència dels dubtes i trucades rebudes per la situació d’aquests dies, la Diputació de Barcelona posa a disposició dels ajuntaments de la província de Barcelona la bústia atencio.ajuntaments@diba.cat i un telèfon per proporcionar una atenció més àgil i directa.

Visitar web


 

MINISTERIO DE INDUSTRIA, COMERCIO Y TURISMO
Actualització constant de la informació

Aquí podeu accedir al web del Ministeri d'indústria, comerç i turisme d’Espanya on es publiquen les darreres notícies i actualitzacions sobre el COVID-19 que afecten el sector turístic.

Visitar web


 

ESHOB
Formació per a professionals del turisme

L'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona (ESHOB) ha preparat per a aquests dies de confinament i parada temporal del sector una oferta formativa especial i específica per a professionals. Serà impartida en format online i totalment gratuïta. La durada dels cursos és de 30 minuts.

Coneix l’oferta formativa aquí


 

WINE ASPECTS
Wine Lessons at Home

L’aula de tast i formació Wine Aspects, de Vilafranca del Penedès, ofereix "Wine Lessons at Home", un conjunt d'exercicis entretinguts i didàctics sobre vi en llengua anglesa dividits en diferents lliçons perquè pugueu seguir practicant el vocabulari vitivinícola segura i còmodament des de casa.

Més informació


 

360 HOTEL MANAGEMENT
Màrqueting turístic

L’agència de màrqueting digital per a hotels i apartaments turístics, 360 Hotel Management, ofereix una sèrie de webinars monogràfics per a professionals al llarg de les primeres setmanes d’abril.

Més informació

 

Des de Barcelona és molt més ens sumem a la campanya #QuedatACasa


Ben aviat ens retrobem!

#JoEmQuedoACasa

#QuedatACasa
Garraf i la seva ubicació ideal per a filmacions

El pàrquing de l'Atlàntida situa un altre cop al Garraf com a destinació per a filmacions. En aquest cas, el rodatge de la sèrie de Netflix “El Inocente”, dirigida per Oriol Paulo. Amb l'Alexandra Jiménez, José Coronado i Mario Casas. Les fotos són del passat 4 de febrer de 2020.


Descarrega’t la revista Hosteltur del mes de març aquí 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat