Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició núm. 60 · 13 de febrer de 2020
 

NODE GARRAF
Tallers de Turisme: formació especialitzada gratuïta per al sector professional

Els Tallers de Turisme s'adrecen a professionals del sector turístic i serveixen per adquirir tècniques per a la millora del posicionament competitiu d'organitzacions públiques i privades, així com de destinacions turístiques.

Tanmateix, ajuden a conèixer aspectes pràctics d'aspectes diversos que incideixen en la gestió del negoci turístic, com ara màrqueting i reputació online, sostenibilitat, gestió de clients, i un llarg etcètera.  

Enguany NODE Garraf ha seleccionat 3 tallers de turisme relacionats amb l'àmbit social, gastronòmic i sostenible que tenen lloc a la nostra comarca.

Dimarts 24 de març 
Perspectiva de gènere aplicada al turisme

+ info

Dimecres 27 de maig
Neuromàrqueting i neurogastronomia per a empreses inquietes
+ info

Dimarts 13 d’octubre
Com millorar la comunicació online de la sostenibilitat
+ info


 

NODE GARRAF
La comarca del Garraf augmenta el nombre d’empreses que treballen per la sostenibilitat turística

Aquest dijous 13 de febrer ha tingut lloc a la sala d’actes de la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú l’entrega dels distintius pel Compromís per la Sostenibilitat Biosphere.

Un total de 50 empreses i entitats, entre les quals trobem càmpings, restaurants, oficines de turisme, empreses d’activitats, gremis, platges, ajuntaments, etc. han rebut el distintiu Biosphere en reconeixement a la bona feina feta durant el 2019.

Llegeix més…


 

NODE GARRAF
Apunta’t al programa dels Punts d'Informació Turística del Garraf 2020

Per cinquè any NODE Garraf treballa en el desplegament del projecte de Diputació de Barcelona “Punts d’Informació Turística” (PITs). 

L’objectiu general del projecte és dotar a les comarques d’un major nombre de punts d’informació turística (siguin entitats públiques o equipaments/serveis turístics privats) que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista/visitant i disposin de les eines per informar, orientar i acompanyar al turista/visitant en la seva estada.

Llegeix més...


 

ACT - Agència Catalana de Turisme
Nou calendari de Workshops de turisme

Ja està disponible el nou calendari de Workshops ACT 2020, organitzats per l’Agència Catalana de Turisme destinats a empreses i ens del sector turístic. Els afiliats a les marques de l’ACT gaudeixen de descomptes i prioritat d'inscripció a l’hora de participar-hi.

+info a ...


 

PARCS DE CATALUNYA · XARXA DE PARCS NATURALS
Obertes les inscripcions per adherir-se a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) dels parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix

Enguany, s’ha iniciat la segona fase de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) als parcs del Garraf, d'Olèrdola i del Foix. Aquesta segona fase ha de permetre a les empreses de turisme adherir-se al projecte. La primera sessió s'adreça als responsables d'allotjaments, allotjaments amb activitats, restaurants, empreses agroalimentàries o d'artesania amb servei de visita, empreses de turisme actiu, oficines i punts d’informació turística i museus.

Llegeix més… 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA · LABturisme
Activitat Turística de la Destinació Barcelona - Informe anual de la província de Barcelona 2019

Ja està disponible la publicació sobre l’Activitat Turística a la Destinació Barcelona, redactada des del Laboratori de Turisme (LABturisme) de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. L'informe anual de l'activitat turística de la Destinació Barcelona 2019 (dades 2018) és el principal recull dels indicadors de turisme de les comarques de Barcelona i la publicació de referència en l'anàlisi de l'evolució d'aquest sector i de les seves tendències de futur.

Llegeix més…


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA · LABturisme
Gestiona i analitza l’evolució del teu allotjament amb el Tourism Data System

El Tourism Data System és una plataforma online gratuïta que dota a l'Observatori del Departament d'Innovació Turística d'Eurecat d'una eina tecnològica per a la mesura de la conjuntura turística a les comarques de Barcelona. El TDS (Tourism Data System) ofereix informació sobre places d'allotjament, volum de demanda, distribució de la demanda segons mercats, mitjanes d'estada a la destinació, preus de comercialització i valoracions dels empresaris sobre la conjuntura turística.

Més info…


 

COMUNICATUR
Coronavirus i mercat xinès

El govern xinès prohibeix als seus operadors turístics vendre viatges interiors i internacionals com a mesura per contenir la propagació del coronavirus que afecta milers de ciutadans i que corre el risc de convenir en una emergència sanitària mundial.

Llegeix més…


 

ORGANITZACIÓ MUNDIAL DEL TURISME
L'Organització Mundial del Turisme i el Basque Culinary Center presenten la segona competició per a les startups del turisme gastronòmic

Després de l’èxit de la primera edició, torna aquesta competició per a identificar i donar suport tant a idees disruptives com a innovadores que lideraran la transformació del sector, així com aquelles que estan incidint de manera positiva dins les seves comunitats locals.

Llegeix més…


 

Del 20 al 26 de febrer · Vilanova i la Geltrú
Carnaval
+ info

Del 20 al 26 de febrer · Sitges
Carnaval
+ info

29 de febrer · Olivella
Carnaval
+ info

Fins al 8 de març · Sant Pere de Ribes
Santa Eulàlia 2020 i Carnaval
+ info

Del 15 al 26 de febrer · Sant Pere de Ribes
Carnaval
+ info

16 de febrer  · Cubelles
Visita guiada Fortí de la Mota i búnquer

+ info

16 de febrer · Cubelles
Visita al castell de Cubelles
+ info

Durant tot l’any (darrer diumenge de mes) · Cubelles 
Visita guiada a la desembocadura del Foix
+ info
Al Garraf s’hi està rodant cada vegada més

Ja es coneixen les dades de 2019 pel que fa als rodatges en els que va intervenir el NODE Film Clúster. 146 produccions, 178 jornades de rodatge, 30 localitzacions i 267.741€ de recaptació directa són algunes de les dades més significatives.
 
        
OFICINES D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

Oficina d’informació turística | Ajuntament de Canyelles
T. 938 973 011
T. 938 952 500
T. 938 968 000
T. 938 962 857
T. 938 944 251
T. 938 154 517
T. 938 140 000 ext. 3218 
T. 935 971 819
T. 938 968 814

 
TELÈFONS D’INTERÈS

Emergències
112
Urgències i emergències sanitàries
061
Mossos d’Esquadra
112
Policia Nacional
091
Bombers
085
Atenció ciutadana, trànsit i mobilitat
012
     
 

Amb el suport de


NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta
08800 Vilanova i la Geltrú
turisme@nodegarraf.cat
www.nodegarraf.cat| www.garrafturisme.cat


Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a turisme@nodegarraf.cat