Si no veieu bé aquest butlletí cliqueu aquí

Edició número 18
| 30.03.2020

 
URGÈNCIA
Suport a l’activitat hospitalària

L’Hospital Residència Sant Camil, en l’entorn del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, agraeix les aportacions i els recursos materials rebuts per part de la ciutadania i de l’empresariat, per fer front a la situació provocada per la pandèmia de coronavirus.

Des del CatSalut es proporciona als hospitals tot el material de protecció necessari per als professionals, però les donacions que arriben permeten cobrir un increment puntual del consum, que fa que es pugui mantenir l’estoc de contingència. Ara mateix el més necessari són les bates de màniga llarga de cel·lulosa o material similar. En el cas que les pugueu donar us agrairem que us poseu en contacte amb Susanna Gómez (sgomez@csg.cat o bé tel. 938 960 025 · Ext. 6704).
 


DES DE CASA
L’Agència NODE Garraf manté la seva activitat

En modalitat de tele-treball, l’equip de NODE Garraf continua treballant per al desenvolupament econòmic de la comarca i per donar suport a l’activitat econòmica, tant a les empreses com a les entitats i les administracions locals. Les tres àrees operatives de l’Agència són aquestes: Empresa, Turisme i Orígens. Des de cadascun d’aquests departaments es manté la tasca diària i es treballa en nous projectes.

Visita suggerida


 

EN LÍNIA
COVID-19, la informació posada al dia

A l’espai web de NODE Garraf trobareu una actualització continuada de les informacions que ens arriben de fonts oficials i que cal tenir en compte en aquest context de confinament. No dubteu a aportar-nos informacions que suposeu d’interès o bé consultar-nos en relació amb els documents que s’exposen.

Visita suggerida


 

RECURSOS TIC
Les empreses tecnològiques del Garraf

En aquestes circumstàncies podeu requerir els serveis d’empreses tecnològiques per resoldre situacions o aplicar recursos per millorar les condicions del treball a distància. NODE Garraf us proposa una llista d’empreses TIC de la comarca que poden donar resposta. Si en trobeu a faltar alguna, us agrairem que ens ho comuniqueu i tot seguit actualitzarem el llistat.

Visita suggerida


 

ASSESSORAMENT
Unitat d'assessorament per a professionals i empreses

NODE Garraf ha posat en marxa una unitat per atendre les consultes que, per part de professionals autònoms i directius d'empreses, arriben als ajuntaments de la comarca en relació amb les línies d'ajut i suport a l'activitat en l'actual contingència. Obert a tothom, el servei s'ofereix de manera gratuïta i personalitzada, bé per correu electrònic (agenciadesenvolupament@nodegarraf.cat) o bé telefònicament (938 100 722). 

 

CONVENI
Finca Mas Solers s'adhereix al NODE Film Clúster

Rosa Huguet, la presidenta de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf, i José Luis Cernuda, representant del grup Peralada, han signat un conveni de col·laboració en el marc del NODE Film Clúster · Costa Barcelona. Els escenaris que ofereix Finca Mas Solers per a l'activitat de rodatges enriquiran l’oferta de localitzacions que ofereix el film clúster gestionat des de NODE Garraf.

Visita suggerida 

 

GENERALITAT DE CATALUNYA
Préstecs a empreses i autònoms per fer front a la situació

S’ha obert la línia ICF-Avalis Liquiditat per cobrir les necessitats de circulant d’autònoms i empreses a conseqüència de la situació derivada del COVID-19. Són préstecs que es formalitzaran a través de les entitats financeres adherides al conveni, amb l’aval del 80% de l’ICF o d'Avalis de Catalunya, segons el cas.

Visita suggerida


 

GENERALITAT DE CATALUNYA
Ajuts a l'activitat productiva i l'ocupació

Mesures urgents per lluitar contra els efectes que la pandèmia del Covid-19 pugui tenir sobre diversos àmbits que afecten l’economia catalana. L’acord aprovat complementa el ja aprovat pel Govern el passat dijous 12 de març.

Més informació 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA
Ajuts i subvencions de diversos àmbits

Gerència de Serveis de Cultura
Convocatòria de subvencions destinades a finançar cicles i festivals artístics organitzats per entitats privades del sector cultural.
Més informació

Gerència de Serveis d'Educació
Convocatòria i bases de les subvencions destinades al finançament de les llars d'infants de titularitat privada d'iniciativa social de la demarcació de Barcelona.
Més informació

Gerència de Serveis d'Espais Naturals
Concessió de subvencions per fomentar activitats forestals i agrícoles ramaderes i d'altres dins de l'àmbit de la Xarxa de Parcs. Anys 2020-2021.
Més informació


 

DIPUTACIÓ DE BARCELONA | PIMEC
Programa “Accelera el Creixement” (9a edició)

Accelera el Creixement és un programa d’acompanyament en què empresari i treballadors uneixen esforços per col·laborar amb experts en creixement empresarial que els donen suport continuat durant 9 mesos. Us en donarem tota la informació a NODE Garraf (tel. 938 100 722).

Visita suggerida
Rosa Huguet

Ens en sortirem

La situació actual que estem vivint posa a prova totes les línies vermelles en l’àmbit social, de creixement econòmic i de projecció de futur. Una situació d’emergència sanitària que ens està duent a una crisi econòmica i social generalitzada.

Això no obstant, el Garraf és una comarca petita però amb molta iniciativa i amb molta empenta. I una vegada més hem de mostrar-nos units i forts per poder sortir-nos-en.

Ara més que mai, toca remar junts. Seguir treballant colze a colze, tots els agents socials, econòmics I polítics per anar teixint un futur esperançador, per donar suport a tots els sectors i col·lectius, i especialment a aquells que més estan patint aquesta situació.

Som un territori amb una gran diversitat en molts àmbits: cultural, gastronòmic, turístic, patrimonial, educatiu, paisatgístic… Uns grans actius que entre tots estem lluitant per potenciar. Una lluita que ara més que mai s’ha de reforçar perquè el Garraf té futur i només amb el treball conjunt i coordinat aconseguirem convertir-lo en realitat i ple d’oportunitats.

Hem d’anar tots a una i treballar com sempre amb perseverança, en una mateixa direcció. Seguirem i ens en sortirem.

Rosa Huguet
Presidenta de NODE Garraf

 


FEGP
Informe de Conjuntura Econòmica. 2n semestre 2019

De la mà de la consultora Actíva Prospect, la Federació Empresarial del Gran Penedès ha presentat l’Informe de Conjuntura Econòmica, amb dades del segon semestre de 2019. L’estudi es publica des de 2003 i avui dia rep el suport de la Diputació de Barcelona, a través de NODE Garraf, i de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, així com el patrocini de CaixaBank.

Visita suggeridaGENERALITAT DE CATALUNYA
Nova app per detectar la Covid 19 a Catalunya

StopCovid19Cat és una nova aplicació per a dispositius mòbils que farà un seguiment de l’evolució de la pandèmia del coronavirus a Catalunya. La nova eina tecnològica contribuirà a detectar la malaltia, fer un seguiment dels pacients, veure com evoluciona la pandèmia i afavorir la presa de millors decisions.

Visita suggerida

Roser Pallarés i Ramon Amenedo, de Finques Ferrer, al programa de NODE Garraf a Ràdio Cubelles.
Amb el suport de

NODE Garraf · Agència de Desenvolupament
Av. de Cubelles, 88, 2a planta 08800 Vilanova i la Geltrú
node@nodegarraf.cat | www.nodegarraf.cat

Per modificar la vostra subscripció, donar-se de baixa o alta envieu un correu a node@nodegarraf.cat