Rosa Huguet, la presidenta de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, i José Luis Cernuda, representant del grup Peralada, han signat un conveni de col·laboració en el marc del NODE Film Clúster · Costa Barcelona.

burst

La firma de l’acord ha coincidit amb la sessió mensual del Consell de Promoció Econòmica del Garraf, celebrada expressament aquest divendres a la Finca Mas Solers. Tot just, els escenaris que ofereix aquest palauet de Sant Pere de Ribes per a l’activitat de rodatges són el propòsit d’aquest conveni.

Sovint Finca Mas Solers esdevé un plató per a produccions cinematogràfiques i de la indústria publicitària. En aquest espai s’hi han enregistrat capítols de la sèrie Hache (Netflix) o pel·lícules com Schreck 3 però també diferents spots i vídeos promocionals per al sector musical.

Per la seva banda, les dinàmiques que porta a terme NODE Film Clúster assoleixen molt bons resultats, com ho demostren les dades registrades en el decurs de 2019, amb més de 150 produccions en les què ha intervingut com a agència facilitadora de l’activitat de rodatges. L’objectiu del film clúster que gestiona NODE Garraf no és altre que multiplicar el nombre de produccions que trien qualsevol de les nombroses localitzacions que ofereix la demarcació Costa Barcelona; entre elles, les dels mateixos municipis del Garraf.

A partir d’ara, les singularitats de la Finca Mas Solers també formaran part del catàleg de propostes que NODE Film Clúster posa a l’abast de la indústria dels rodatges. Aquest afegit farà molt més atractiu l’àlbum de localitzacions que s’ofereix als productors.

Aquest conveni precedirà un seguit d’acords que es signaran properament. D’aquesta manera l’agència NODE Garraf capta l’interès dels particulars que cedeixen espais adients com a escenaris de rodatge i els assessora per tal d’aconseguir els millors rendiments.