Parers

Ens en sortirem

Tanquem un any 2020 que ha estat excepcional en tots els aspectes de la nostra vida. Un any duríssim que ens ha posat a prova, en què hem hagut de superar situacions molt difícils, que ens ha endinsat en una greu crisi sanitària i econòmica però sobretot social.

Hem vist perdre persones estimades, hem hagut d’estar lluny dels nostres familiars, hem vist una sanitat extenuada i un munt de negocis en una situació extrema, alguns dels quals no podran superar.

Per tot això i per molt més hem hagut d’adaptar-nos a la nova situació i hem hagut de ser més forts que mai per seguir endavant. Una fortalesa que ens la dona la solidaritat i la generositat que també ha aflorat a la societat durant aquest any. Si alguna cosa hem après de tot això és precisament a donar les gràcies a totes les persones que s’han bolcat en donar un cop de mà per ajudar els altres a superar aquest moment.Aquesta empatia que s’ha fet evident entre la societat civil ens ha de servir com a exemple des de les administracions i els diferents agents socials I econòmics per seguir lluitant per ensortir-nos. El Garraf és una comarca petita i diversa, amb molta força i un potencial enorme que, una vegada més, ha de demostrar que pot treballar en equip per assolir aquest futur esperançador. Hi ha molts projectes i moltes oportunitats en marxa que des de Node Garraf volem seguir liderant, com també volem seguir donant suport a tots els col•lectius I sectors, especialment els que més estan patint.

Tanquem un any 2020 difícil, però ho fem amb el ferm convenciment que malgrat tot ens en sortirem. El nou any segur que ens ha de portar noves fites i noves oportunitats que assolirem des de la solidaritat, la cohesió, l’empatia i la col•laboració.

Rosa Huguet i Sugranyes
Presidenta de NODE Garraf