Els festivals del “Garraf Sona” fan la primera trobada de l’any per compartir el calendari 2021.

Ahir va tenir lloc la primera reunió dels festivals del segell Garraf Sona per posar en comú la previsió de calendari, amb el qual la majoria d’ells ja treballa per poder tornar i “sonar” amb més força que mai.

L’Agència de Desenvolupament Econòmic NODE Garraf, i un total de 14 festivals, van posar en comú a la reunió la proposta de dates amb les quals ja treballen de cara a la temporada d’enguany. Malgrat que la situació de la pandèmia fa que estiguin amatents a possibles canvis, la gran majoria d’esdeveniments tenen la voluntat de reaparèixer aquest 2021 amb més força que mai.

Després de la situació viscuda al llarg del 2020, on la majoria d’esdeveniments va haver de suspendre els seus calendaris, van expressar la fermesa i convicció de seguir programant els seus esdeveniments, tot adaptant-se a les noves mesures i condicions de programació. I amb l’experiència acumulada al llarg dels darrers mesos.

Així doncs, el calendari de festivals del Garraf preveu poder gaudir d’una temporada adaptada a les noves situacions, tot esperant que la situació sanitària pugui millorar en els pròxims mesos.

Recordem que els festivals que formen part del Garraf Sona, juntament amb l’Agència NODE Garraf i Diputació de Barcelona, van produir una sèrie de tres peces audiovisuals per donar impuls i visibilitat d’un sector molt important per a la comarca. Aquest any, NODE Garraf segueix apostant per donar suport al projecte amb accions encaminades a promocionar el sector i l’impuls econòmic que poden suposar aquest tipus d’esdeveniments.

Els festivals del Garraf sona, són: Concerts de mitjanit, Cubelles Noir, Dixieland tast, Dona veu fest, El Tingladu, Feel Chill, Fes+Chapeau, FIMPT, Jardins Terramar, Jazz & Blues, La Verema, Monocicle, Nowa Reggae, Rua Summer, Sitges Film Festival, Sitges Next, Son Solers, Temps de vi i els dos espais amb programació anual de la Carpa Revolució i la Daurada.

A continuació us fem arribar l’enllaç de la peça curta Tenim ganes de tornar-vos a veure“.