Comunicat a Premsa
Els festivals del Garraf Sona es reuneixen amb diputació de Barcelona

Aquest dijous ha tingut lloc una reunió de treball entre els representants dels festivals del Garraf Sona i la diputada de turisme, Abigail Garrido i la gerent de la Gerència de Serveis de Turisme, Soledad Bravo.

Promoguda per l’Agència NODE Garraf, la reunió ha servit per apropar a Diputació de Barcelona un seguit d’iniciatives i estratègies comunes per a la continuïtat de la promoció del territori a través del calendari d’esdeveniments. Ha sorgit també la necessitat de poder avaluar l’impacte econòmic i social que aquest tipus d’esdeveniments tenen sobre el territori. Així com la necessitat de posar en marxa iniciatives i eines de suport al posicionament del Garraf Sona en diferents mercats i públics.

La trobada ha estat acollida pel Club de Golf Terramar de Sitges, que també participa activament en programes de Diputació com són els Punts d’Informació Turística o el Certificat de Sostenibilitat Turística Biosphere..

La reunió es produeix  just després de la presentació del calendari de festivals que va tenir lloc a principis de més a La Daurada. I forma part de l’estratègia de NODE Garraf amb el suport de diputació de Barcelona, del programa conjunt d’esdeveniments i de la seva interrelació i promoció per mostrar el Garraf com a terra de festivals.