Que l’Institut Joan R. Benaprès, a Sitges, esdevingués un gran centre hospitalari no era imaginable fins que el rodatge d’un anunci per a la marca Kellogg’s ho va fer realitat, el passat diumenge.

El retorn a l’activitat pel que fa a la producció de rodatges a les comarques del Garraf i el Penedès s’està fent amb una agenda molt trepidant. Els escenaris i els equipaments que proposa el catàleg de localitzacions del NODE Film Clúster resulten cada vegada més atractius per a les productores d’espots publicitaris i sèries de televisió.

A banda de l’institut sitgetà, altres seqüències de l’anunci de Kellogg’s es van rodar a la pedrera de Can Gras, a Sant Miquel d’Olèrdola. A més, la setmana passada el port de Vallcarca va servir de plató a cel obert per a un anunci que presenta la nova gamma de vehicles de la marca Seat. La producció televisiva també troba escenaris idonis al parc del Garraf, on s’acaben de rodar escenes per a la sèrie Hache, de Netflix.

Els propers dies una producció publicitària per a Loterías y Apuestas del Estado es rodarà al port de Vilanova, la platja de Sant Sebastià de Sitges i el poble del Garraf, amb un gran desplegament de recursos tècnics i logístics.

De la mà de l’Agència NODE Garraf i amb el suport de la Diputació de Barcelona, el projecte NODE Film Clúster està millorant el seu posicionament entre els professionals de la localització i la producció audiovisual. Bona part de l’èxit és la inclusió continuada de noves propostes, com és el cas de la Finca Els Carç, al terme de Sant Pere de Ribes, amb la propietat de la qual s’acaba de signar un conveni de col·laboració, o la Finca Mas Solers, també a Sant Pere de Ribes, a partir d’un acord signat el passat mes de març. Ben aviat i amb el mateix propòsit, es signarà un conveni amb el grup Família Torres que aportarà al catàleg els seus dominis penedesencs.