Els Vins del Massís del Garraf seran els protagonistes d’una festa d’estiu que tindrà lloc al celler de la Torre del Veguer, el proper 14 de juliol.
Entre vinyes i balconera al mar, pocs escenaris poden ser més suggerents per festejar els vins del terroir. La Torre del Veguer, al terme de Sant Pere de Ribes, aplegarà La Llotja del Massís, un acte obert a tothom que s’ho vulgui passar bé.
Es podran tastar els vins més emblemàtics d’aquesta subzona de la DO Penedès; fins a una dotzena de cellers. La Llotja del Massís també s’acompanyarà amb platets de ranxo mariner i amb la música de l’Apocadixie Cotton Pickers i el seu repertori de jazz de Nova Orleans.
Per exaltar la diversitat i les qualitats dels Vins del Massís del Garraf s’ha triat la fresca d’un capvespre del mes de juliol, dimecres 14, a partir de les set. El tiquet inclou 4 degustacions de vins i 3 tastets; tot, per 25€. L’aforament és limitat i caldrà inscriure’s amb antelació.
Dins la programació de La Llotja, l’Agència NODE Garraf organitza aquest esdeveniment per donar a conèixer els Vins del Massís del Garraf. La iniciativa rep el suport de la Xarxa de Productes de la Terra, promoguda per la de Diputació de Barcelona, així com l’àmbit de Turisme de la mateixa Diputació.