Aquest dimarts s’ha presentat el nou calendari de festivals del Garraf. Representants d’una vintena de festivals s’han aplegat a La Daurada per celebrar la tornada de l’activitat.

Promogut per l’Agència NODE Garraf amb el suport de la Diputació de Barcelona, el programa Garraf Sona reuneix fins a 23 festivals d’arts escèniques, audiovisuals i literàries que es celebren en els sis municipis de la comarca.

Des del FIMPT i el Sitges Film Festival, els més veterans, fins a certàmens que tot just s’estrenaran enguany, el calendari Garraf Sona multiplica els atractius de la comarca com a destinació de visita, parada i fonda. Així ho ha destacat la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, en la cloenda, abans de la foto de família davant d’un capvespre de postal.

Per la seva banda, Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf, ha saludat la tornada a la plena activitat després de dos anys d’adversitats i ha valorat l’esforç dels promotors i la intensitat amb la què es recuperen els diferents cartells.

La presentació del calendari ha comptat amb la intervenció de les representants dels diferents festivals que han coincidit a felicitar la iniciativa Garraf Sona com a programa d’interrelació i promoció conjunta del Garraf com a mar i terra de festivals.

L’acte ha rebut la col·laboració de La Daurada, Destil·leries MG i Productes Piqué.

 

Els festivals que formen part del Garraf Sona, són: Barraques Sitges, Concerts de mitjanit, Cubelles Noir, Dixieland Tast, Dona veu fest, El Tingladu, Feel Chill Experience, Fes+Chapeau, Festival Dona art en femení, Festival Jardins Terramar, FIMPT, Jardins el Retiro, Jazz Antic de Sitges, La Màgica, La Verema, Monocicle, Nit de Jazz d’Olivella, Nowa Reggae, Rua Summer, Sitges Film Festival, Sitges Next, Sons Solers, Temps de Vi i els dos espais amb programació anual de la Carpa Revolució i La Daurada.

Consulteu aquí el calendari dels festivals