Comunicat a Premsa 

El Fòrum Hèlix Garraf envola el 4t Simposi

El 4t Simposi Garraf s’ha programat pels dies 9, 10 i 11 de febrer de 2022. Com a novetat, cadascuna de les tres jornades tindrà escenari diferent, a Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.

Aquest dimarts ha tingut lloc la reunió periòdica del Fòrum Hèlix Garraf. Aquest ens aplega els representants de la quàdruple hèlix a la comarca: les administracions locals i comarcals, els agents socials, econòmics i del coneixement i el sector financer.

L’objectiu del Fòrum és establir vinculacions i accions de cooperació entre les entitats membres per tal de promoure un major dinamisme econòmic. De resultes del Fòrum Hèlix Garraf es van derivar, l’any 2018, les jornades d’economia i estratègia comarcals, presentades com a Simposi Garraf.

En aquesta darrera sessió del Fòrum Hèlix Garraf s’ha proposat la 4a edició del Simposi Garraf, pels dies 9, 10 i 11 de febrer de 2022, en tres escenaris diferents. Dimecres 9, per la tarda, la sessió d’obertura tindrà lloc al Saló d’Or del Palau Maricel, a Sitges. Dijous 10, pel matí, els participants s’aplegaran a la sala Josep Ll. Palacios, a Sant Pere de Ribes. Divendres 11, la jornada de conclusions i cloenda tornarà a l’auditori de Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.

L’eix vertebrador de les quartes jornades d’economia i estratègia del Garraf serà el districte empresarial de la comarca. Aquesta vegada el Simposi abordarà l’ecosistema empresarial i tecnològic i proposarà vectors de consolidació, atracció i creixement.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.