Comunicat a Premsa

El Consell de Promoció Econòmica pren el pols al Garraf

Aquest dijous, encara per via telemàtica, s’ha reprès el cicle de sessions del Consell de Promoció Econòmica del Garraf. Els indicadors econòmics i el dinamisme de la comarca són els aspectes que componen l’agenda de les reunions.

Des de fa quatre anys, aquest fòrum es reuneix amb periodicitat mensual i aplega representants de les administracions locals i comarcals i els principals agents socials i econòmics del Garraf. La convocatòria de l’Agència NODE Garraf rep la participació dels Ajuntaments, el Consell Comarcal, la Mancomunitat Penedès Garraf (SIE), els sindicats CCOO i UGT, la Cambra de Comerç, la FEGP i el Campus de la UPC.

Entre els objectius del Consell de Promoció Econòmica del Garraf destaquen la coordinació d’actuacions i de les agendes de les entitats i els agents que hi prenen part, així com l’intercanvi d’experiències i la posada en comú d’aquelles qüestions que més preocupen en l’àmbit socioeconòmic.

Ara mateix, els temes energètics, la mobilitat i l’afectació de les restriccions horàries al sector de l’hostaleria són aspectes que s’ajunten a la problemàtica d’un mercat laboral molt sensible a les variacions i a l’estacionalitat.

Sovint, entre els membres del mateix Consell s’estableixen iniciatives conjuntes i propostes de cooperació público privada. Tot just aquest és un altre dels pretextos que donen sentit a la convocatòria periòdica d’aquest ens de participació i debat, gairebé exclusiu de la comarca del Garraf.