Econografies

Hèlix Garraf es consolida com el fòrum de l’econosistema comarcal

De la mà de NODE Garraf, dijous passat es van aplegar a la Masia d’en Cabanyes prop d’una quarantena de representants dels diferents estaments i institucions públiques i privades que tenen a veure amb l’economia de la comarca. 

Aquesta era la segona sessió d’aquest fòrum participatiu que té com a principal intenció vitalitzar l’economia del Garraf a partir d’un major equilibri del mosaic d’activitats i una millor disponibilitat dels espais i les condicions per a l’exercici de l’activitat econòmica.

 

Representants polítics i tècnics d’ajuntaments; Consell Comarcal; Mancomunitat Penedès Garraf; Oficina de Treball de la Generalitat; Mossos d’Esquadra; sindicats; organitzacions empresarials, gremials i col·legis professionals; formació ocupacional, professional i universitària i agents del sector financer es van reunir per abordar els reptes de l’economia comarcal.

En el preàmbul de l’acte es va presentar una econografia del Garraf, amb dades recents amb les què s’identifiquen els punts forts i febles del nostre districte sociolaboral i empresarial.

 

Podeu disposar del document clicant aqui

 

Des d’Hèlix Garraf es promou, a més, el Simposi Garraf, pels dies 27 i 28 de setembre d’enguany. Seran unes jornades d’estratègia i economia comarcal que comptaran amb la ponència d’experts en planificació i estratègia territorial i també amb la participació de tots els actors que composen l’econosistema de la demarcació.

 

NODE Garraf compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Contacte:

Isidre Also

Tel. 938 100 722

A/e: isidre.also@nodegarraf.cat