Comunicat a premsa
Alumnes de l’Alexandre Galí visiten el Mercat del Centre

 

L’Aula de la Llotja és una iniciativa de l’Agència NODE Garraf per fer divulgació dels productes autòctons i de proximitat entre la ciutadania més jove.

L’activitat es porta a terme amb la visita de productors i elaboradors als centres docents de la comarca o bé amb la visita de l’alumnat als centres de producció i abastament.

Aquesta vegada, dimecres i dijous d’aquesta setmana dos grups d’alumnes de l’Institut Alexandre Galí, de Les Roquetes, participen en sengles visites guiades al Mercat del Centre, a Vilanova i la Geltrú. Es tracta de l’alumnat del 1r cicle formatiu del grau mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència.

L’acció didàctica es fa de la mà d’en Pere Arenas, bon coneixedor de la diversitat d’oferta dels nostres mercats i alhora cuiner que té molt en compte els productes de temporada i aquelles menges més característiques de la nostra cuina.

En aquest cas, l’experiència té una doble argumentació atès que aquests mateixos alumnes podran fer ús d’aquests coneixements per satisfer millor les necessitats de persones que aviat, així que acabin el cicle, requeriran de la seva atenció.