
- Aquest esdeveniment ja ha passat.
Restauració sostenible: Taller d’aprofitament alimentari i adaptació a la normativa
29 setembre, 2021 @ 9:30 am - 12:30 pm
Gratuït29/09/21 Restauració sostenible: Taller d’aprofitament alimentari i adaptació a la normativa
Formador/consultor: Isabel Coderch o Diana Reinoso (Te lo sirvo en verde)
**Convalidable amb formacions del programa del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere**
Curs que aporta les claus per entendre perquè es malbaraten aliments a les cuines de restaurants i quina és la millor manera per augmentar l’aprofitament alimentari i reduir despeses. Formació on es tractaran també les noves directrius normatives sobre malbaratament que afecten el sector.
CONTINGUTS:
– Context: Els restaurants i el malbaratament alimentari
– Per què? Quan? On? Llencem menjar
– Oportunitats i reptes en el control alimentaris
– Implicacions de la nova normativa
– Pla d’Acció en la prevenció del malbaratament en el meu restaurant
OBJECTIUS:
· Entendre les oportunitats econòmiques i ambientals de la prevenció del malbaratament alimentari
· Descobrir les millors estratègies de prevenció del malbaratament per restaurants i hotels
· Adaptar-se a la nova normativa de prevenció de residus
· Dissenyar un pla de prevenció de residus adaptat al negoci
COM FUNCIONA?
El taller es farà via Zoom. Us farem arribar l’enllaç uns dies abans de la formació
INSCRIPCIONS
Les inscripcions són gratuïtes.
Si treballes per l’administració pública, us heu d’inscriure a través del Cercaforma. Clic aquí.
Si ets una empresa del sector privat, fes clic aquí.