Dolce by Wyndham Sitges Barcelona és l’únic hotel resort de 5 estrelles de Sitges situat en una zona tranquil·la de la localitat i envoltat pel Parc Natural del Garraf. Ens posicionem com un Oasi Mediterrani de Luxe, una destinació en si mateixa tant per a visitants que vinguin a gaudir de les seves vacances o escapades de cap de setmana com per a empreses que desitgin reunir-se en un entorn inspirador amb totes les comoditats.

L’any 2021 va ser un gran repte per a tots i, especialment, per al sector del turisme, obligant els hotels a parar, replantejar-nos com fer les coses i ser més flexibles que mai. En definitiva, a donar el millor de nosaltres mateixos davant d’una situació totalment nova, inesperada i imprevisible, sobre la qual no teníem cap experiència.

En l’àmbit humà, aquesta situació ens ha acostat a altres empreses del sector turístic compartint inquietuds, preocupacions i mantenint-nos al corrent els uns als altres sobre les regulacions aplicables a cada moment. Tot això, amb la finalitat de gestionar la complicada situació de la manera més segura per als nostres clients tant interns com externs.

Les nostres previsions per aquest 2022 són d’una recuperació lenta però constant. Tots tenim ganes de tornar a la normalitat i de dur a terme trobades i experiències cara a cara. Ens hem posat al dia i beneficiat de nous mètodes digitals i híbrids per a comunicar-nos i celebrar reunions, i continuarem fent-ho, però seran un suport, no per a reemplaçar viatges i reunions.

Com a éssers humans, naixem per a ser socials i viatjar, i segur que ens adaptarem segons sigui necessari per a continuar fent-ho.

El benestar i la sostenibilitat també seran factors clau en el 2022. Prestem més atenció al nostre propi benestar, cercle familiar i planeta. Per tant, tenim la responsabilitat d’ajudar-nos els uns als altres per a reduir la nostra petjada de carboni, i el nostre compromís de treballar i promoure negocis locals és part d’això. Els viatges s’aniran recuperant de manera constant durant els pròxims anys, encara que en principi no ens mourem tant i seleccionarem una única destinació per a cada viatge.

Durant aquests 18 mesos hem descobert i gaudit una mica més del que ens ofereixen les destinacions properes i de la nostra província i/o comunitat. El turisme local, caps de setmana, festius i ponts continuaran sent una part important del nostre negoci. Aquí a Catalunya tenim de tot, no se m’ocorre un lloc millor per haver viscut aquests dos últims anys.

Per a acabar, cal dir que adaptar-nos dia a dia a les noves normatives és el nostre gran repte i el continuarà sent. És necessari continuar avaluant com gestionem els nostres negocis de manera regular.

Conor Cushnahan
Director General de Dolce by Wyndham Sitges Barcelona