Comunicat a Premsa

Lliurament dels Premis Origen Garraf

 

Aquest dimecres, a Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, s’ha fet proclamació i lliurament dels Premis Origen Garraf, en la seva segona edició.

L’objectiu d’aquesta convocatòria anual és reconèixer les bones pràctiques d’empreses i entitats compromeses amb l’entorn social i econòmic. Com en la primera edició, el palmarés d’enguany el componen sis organitzacions guardonades.

Els reconeixements a la Fundació Hospital Sant Joan Baptista, la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya i la Fundació Ave Maria -totes tres de Sitges- han coincidit amb els de la Taverna La Premsa i el celler Vega de Ribes -aquestes dues de Sant Pere de Ribes- i l’editorial El Cep i la Nansa, de VIlanova i la Geltrú.

El veredicte del jurat ha valorat les trajectòries i les aportacions d’aquestes organitzacions a l’espai comarcal del Garraf, en uns casos des del vessant social i en altres des del punt de vista cultural; sempre tenint en compte la contribució d’aquestes empreses i entitats a l’entorn socioeconòmic.

Les sis alcaldesses de la comarca del Garraf han presidit l’acte que ha aplegat prop d’un centenar d’assistents; representants dels agents socials, econòmics i del coneixement i de les empreses que optaven als guardons.

Els Premis Origen Garraf estan promoguts des del Pacte per l’Ocupació i en la seva organització hi participen els Ajuntaments, el Consell Comarcal i l’Agència NODE Garraf.