El SICTED o Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació treballa de manera transversal per a la millora de les empreses i serveis turístics i de la destinació. Les empreses distingides compleixen amb tot uns seguit de requisits establerts amb l’objectiu d’oferir un millor servei adaptat a les necessitats del client.

El procés demana una dedicació, un esforç i un compromís que volem agrair a les 57 empreses que han renovat la distinció, alhora que els felicitem i animem a seguir endavant.


Aquest dimecres 18 de febrer, hem celebrat els 10 anys del projecte amb una jornada a Barcelona al llarg de la qual s’ha fet entrega de les distincions i diplomes a totes les empreses distingides a la província de Barcelona, entre les quals les del Garraf.

També s’ha lliurat un reconeixement a les destinacions i empreses que han apostat des de l’inici per aquest Compromís amb la Qualitat Turística. La Sra. Rosa Huguet i Sugranyes, com a Presidenta de Node Garraf Agència de Desenvolupament, ha recollit el reconeixement al Garraf com a destinació de mans del Sr. Francisco González, President de la Comisión de Turismo de la FEMP , i en representació de les empreses, l’ha recollit el Sr. Álvaro Domínguez De Ron, director de l’Hotel Melià Sitges, de mans de la Sra. Marta Blanco, directora de Turespaña.